ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 20:41
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ma za mene je bolesno ovo što se sad dogodilo, ATPL pao za 100 kn zbog objave BDI indeksa. I sad je ATPL na 2550 kn, a pred 6 mjeseci dok je BDI bio mnogo niži ATPL je bila na 3500 kn. A dok je City of Dubrovnik dobio preko 100.000 $ dnevno onda cijena niti makac. [angry]

Mislim, da se razumijemo, ovo nije stvar ZG burze nego se takve stvari dešavaju i vani,
evo DRYS -6% u premarketu.
[/quote]

Prema drys je trebala biti 3500 kn prije 20 dana .Tako da oni nemaju velike veze, pa i meni nije nista jasno.

ljudi bez panike

fondovi vas šišaju ko ovce!

atpl uopće ne ovisi o draysu i bdi-ju kolko se priča
najviše o crobexu i psiholigiji masa [cry]

Prema drys je trebala biti 3500 kn prije 20 dana .Tako da oni nemaju velike veze, pa i meni nije nista jasno.

Što se mučiš – tko bi to razumio.Prodaj , pa si bez brige.Ima tko će kupiti , ali dok još malo padne.

Ma za mene je bolesno ovo što se sad dogodilo, ATPL pao za 100 kn zbog objave BDI indeksa. I sad je ATPL na 2550 kn, a pred 6 mjeseci dok je BDI bio mnogo niži ATPL je bila na 3500 kn. A dok je City of Dubrovnik dobio preko 100.000 $ dnevno onda cijena niti makac. [angry]

Mislim, da se razumijemo, ovo nije stvar ZG burze nego se takve stvari dešavaju i vani,
[/quote]

Gdje se može vidjeti premarket za DRYS?

Previše je špekulanata u dionici, nisu spremni da trpe, već mijenjaju svoje pozicije na mnogo dionica, jedini što zarađuju jesu brokeri…….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Ispričavam se , pobjeglo mi boldano.
Nisam sanjao da ću ovakvu dionicu danas kupovati po ovakvoj cijeni….

Što se mučiš – tko bi to razumio.Prodaj , pa si bez brige.Ima tko će kupiti , ali dok još malo padne.
[/quote]

Ne mučim se, nego je žalosno gledati da paničari prodaju po ovim cijenama. Imam je več 2 godine pa mi nije problem pričekati još malo.

Previše je špekulanata u dionici, nisu spremni da trpe, već mijenjaju svoje pozicije na mnogo dionica, jedini što zarađuju jesu brokeri…….
[/quote]

Previše špekulanata i day tradera, jer je ATPL dionica koja dnevno varira do 5-6% ,a to je jako puno prostora za zaradu.

Što ako sutra bude jeftinija?

Ne drukam samo pitam.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Očigledno je da dionica reagira na BDI…koji je tek krenio u spust…zašto onda dokupljujete na ovim razinama…pusitie nek padne dokle misli past pa onda kupujte…

Projekcija pada BDI, dakle dokle bi mogao padati i koliko dana………….

BDI za capesize do 158 000 dolara dnevno
BDI za supramax do 70 000 dolara dnevno
BDI za panamax 65 000 dolara dnevno
dakle jako velika linija otpora je 9105, to se može očekivati u narednih 10 radnih dana da će se dostignuti ta razina, ali zbog cijene goriva neće biti više većih padova, pa nakon toga možemo očekivati znatan oporavak……….

Pozdrav

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

[/quote]

Gdje se može vidjeti premarket za DRYS?
[/quote]
http://www.cnbc.com/id/15837290?q=drys

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

New Report

Close