Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 334.572 | 6,828 | 47,70 | 49,00 | 3,38% |
a evo joe baraba me preduhitrio[smiley2], netko misli da je dobro zaradio prodajuci po ovoj niskoj cijeni hahahah
cini mi se da BDI pomalo usporava, ali ja bi bio zadovoljan i da ostane i na ovim razinama![smiley2]
cini mi se da BDI pomalo usporava, ali ja bi bio zadovoljan i da ostane i na ovim razinama![smiley2]
U Kini ovaj cijeli tjedan je bio neradni , stoga to se i odrazilo i na rast vozarina na sporiji rast kako si rekao[smiley2].
Sljedeći tjedan sve će biti normalno, dok sam Drys prešao 101.50 dolar[smiley2]…
Svima pozdrav
U Kini ovaj cijeli tjedan je bio neradni , stoga to se i odrazilo i na rast vozarina na sporiji rast kako si rekao[smiley2]. Sljedeći tjedan sve će biti normalno, dok sam Drys prešao 101.50 dolar[smiley2]… Svima pozdrav
BigBoss hvala na pojašnjenju.
druze, nego reci mi molim te koliko je BDI rastao od pocetka godine? sta cemo sada svi van iz JDPL i ATPL ako padne za 3 boda.
Imamo novog-starog igrača u Top 10.
Slavonski ZIF je ispao iz Top 10, a pojavio se Damir Šmok, koji je inače bio na broju 8
u prvom kvartalu ove godine.
On ove godine nije niti kupovao niti prodavao.
HPB skrbnički sa broja 9 je nadokupio 40 komada, a Lonza Vlaho sa broja 6 je prodao 100 komada.
MiG29: ” cini mi se da BDI pomalo usporava, ali ja bi bio zadovoljan i da ostane i na ovim razinama![smiley2] ” U Kini ovaj cijeli tjedan je bio neradni , stoga to se i odrazilo i na rast vozarina na sporiji rast kako si rekao[smiley2]. Sljedeći tjedan sve će biti normalno, dok sam Drys prešao 101.50 dolar[smiley2]… Svima pozdrav
Tacno u Kini je takozvani Golden week i sve je stalo. Imam brod u doku u Shangai podrucju. Svi radnici su im se razbjezali.
nemora ni rast vise i na ovim brodovima ovo vrijedi jakoooo puno
BigBoss:
” MiG29: ” cini mi se da BDI pomalo usporava, ali ja bi bio zadovoljan i da ostane i na ovim razinama![smiley2] ”
U Kini ovaj cijeli tjedan je bio neradni , stoga to se i odrazilo i na rast vozarina na sporiji rast kako si rekao[smiley2]. Sljedeći tjedan sve će biti normalno, dok sam Drys prešao 101.50 dolar[smiley2]… Svima pozdrav ”
Tacno u Kini je takozvani Golden week i sve je stalo. Imam brod u doku u Shangai podrucju. Svi radnici su im se razbjezali.
ma, nemora rast, samo neka ostane na ovim razinama, jedno godinu dana, izvjesca bi bila brutalna[smiley2]
da se svi brodovi iznajme u spotu![smiley2]
Neki članci vezani uz Atlantsku plovidbu općenito:
http://www.nacional.hr/articles/view/22246/3/