Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,15 | 1.839 | 39 | 47,10 | 48,30 | -6,00% |
Kakvo je opće raspoloženje ja u ponedjeljak sigurno ne izlazim niti malo jer imam osjećaj da će najveći pad biti upravo na otvaranju, a meni trgovanje na osnovu pre-marketa i postavljanje cijene prije otvaranja, ne imajući pojma o skrivenim nalozima, izgleda ko pogađanje brojeva na lotu.
No, to je samo moje razmišljanje…
Na predhodnim stranama imaš pregršt prognoza i savjeta na ovo tvoje pitanje…
U ponedjeljak slavimo pobjedu repke. Bez puno pomjeranja, a ako ih i bude onda u plus. Mogli bi za promjenu pustiti malo fondove nek oni sami trguju pa da vidimo kako onda tržište izgleda. [cool]
Kakvo je opće raspoloženje ja u ponedjeljak sigurno ne izlazim niti malo jer imam osjećaj da će najveći pad biti upravo na otvaranju, a meni trgovanje na osnovu pre-marketa i postavljanje cijene prije otvaranja, ne imajući pojma o skrivenim nalozima, izgleda ko pogađanje brojeva na lotu.
U ponedjeljak slavimo pobjedu repke. Bez puno pomjeranja, a ako ih i bude onda u plus. Mogli bi za promjenu pustiti malo fondove nek oni sami trguju pa da vidimo kako onda tržište izgleda. [cool]
[/quote]
svaka ti cast covjece
ja ne znam dal bum se zbudil u ponedjeljak kak se osecam od kad koketiram sa dionicama a ti jos znas da bu bilo nekakvo slavlje pa bi jos prepustio fondovima da se tuku umjesto tebe
pa covjece sa kakvim kapitalom ti to raspolazes kad imas namjeru da se maknes fondovima da i oni imaju malo prostora da se tuku????????
pofuk
NASDAQ TRANSPORTATION 2,641.28 Jun 6 Down 138.46 (-4.98%)
DRYSHIPS INC. 89.93 Jun 6 Down 5.30 (-5.57%)
EAGLE BULK SHIPPING 33.11 Jun 6 Down 0.98 (-2.87%)
Gadno su zaronili u petak.
Prognoze molim?
[/quote]
cuj kak si krenuo da ne izlazis najbolje ti je da ostanes doma neko vreme
ovo nije druk na dole jer ja nemam pojma kaj ce se desiti samo vidim da su svi nervozni na ovom forumu
u to sam siguran
pofuk
svaka ti cast covjece
ja ne znam dal bum se zbudil u ponedjeljak kak se osecam od kad koketiram sa dionicama a ti jos znas da bu bilo nekakvo slavlje pa bi jos prepustio fondovima da se tuku umjesto tebe
pa covjece sa kakvim kapitalom ti to raspolazes kad imas namjeru da se maknes fondovima da i oni imaju malo prostora da se tuku????????
pofuk
Pa eto, prošli tjedan mi bilo lijeno trgovati, ona kišurina me bacila u depru i viš kako je promet na burzi pao. [lol]
ma dobro da si pao u depru i da nisi nis trgovo
smiri se i vrijeme ce donjet rezultate
nemoj biti nervozan ko ja
pofuk
Evo novih ugovora za danas
Vaš link
Jucer sam radio valutaciju handy-ja za jednu banku. Brod 42000 star 24 godine, SS 02.2009 vrijedi cca 33000000 USD!!!
Jucer sam radio valutaciju handy-ja za jednu banku. Brod 42000 star 24 godine, SS 02.2009 vrijedi cca 33000000 USD!!!
Sudeći prema tome , Pelješac – koji je isto godište – vrijedi dosta više od 40 mil USD (minus otkup), na koliko ga računam za NAV.
europa okrece u zeleno…
Evo još dobrih vijesti
Vaš link