Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,15 | 1.839 | 39 | 47,10 | 48,30 | -6,00% |
I sad kad smo mi mali pokupovali ovaj nalog na 2830 i cijena se vratila na 283x očekujemo taj BDI ko ozebli sunca nadajući se da će biti UP i dam se kladiti da kad postane jasno da će tako i biti da će osvanuti novi nalog od 200 kom na npr. 2850kn … i opet će netko veliki izlaziti na dobrim vijestima, a ak će biti -bdi odmah smo za 100kn dolje…
I sad kad smo mi mali pokupovali ovaj nalog na 2830 i cijena se vratila na 283x očekujemo taj BDI ko ozebli sunca nadajući se da će biti UP i dam se kladiti da kad postane jasno da će tako i biti da će osvanuti novi nalog od 200 kom na npr. 2850kn … i opet će netko veliki izlaziti na dobrim vijestima, a ak će biti -bdi odmah smo za 100kn dolje…
Može biti da si u pravu, ali ja bih to gledao i sa druge strane…Prije nego je taj nalog od 200 kom pojeden koliko je komada taj isti netko mogao skupiti po nižim ciframa…npr 2811 kn ?? Ne bi ni to bila loša taktika…
Lijepo si to sročio. [thumbsup]
Planiram oročit štednju na godinu dana pa kad u banci omastim brk sa 5-6% kamata vratiti se u ATPL i kupiti koju dionicu više [lol] [lol] , a onda čekat skok BDI-ja na 30000 pa možda povuče i ATPL preko 29XX [lol] [lol]
Može biti da si u pravu, ali ja bih to gledao i sa druge strane…Prije nego je taj nalog od 200 kom pojeden koliko je komada taj isti netko mogao skupiti po nižim ciframa…npr 2811 kn ?? Ne bi ni to bila loša taktika…
[/quote]
Ja sam mišljenja da je, trenutno na našem tržištu a specijalno na ATPL, na snazi izlazna strategija velikih igrača "Izlazak na dobrim vijestima" i sve dok nama malima ne pomognu ti isti veliki sa svojim "čišćenjima" kako se to opisuje nema ništa od rasta (dal će to biti najesen ili prije ili krajem godine?? … samo neki koji stvari vide s visine to znaju..)
BDI 11612 (-77) BCI 19451 (-236) BPI 9950 (-36) BSI 6340 (+33) BHSI 3204 (-21)
BCITCavg $230818(-3170) BPITCavg $80189(-255) BSITCavg $66295(+347) BHSITCavg $46375(-297)
[/quote]
Ja sam mišljenja da je, trenutno na našem tržištu a specijalno na ATPL, na snazi izlazna strategija velikih igrača "Izlazak na dobrim vijestima" i sve dok nama malima ne pomognu ti isti veliki sa svojim "čišćenjima" kako se to opisuje nema ništa od rasta (dal će to biti najesen ili prije ili krajem godine?? … samo neki koji stvari vide s visine to znaju..)
[/quote]
E da si bar u pravu i da netko veliki izlazi bilo bi bar neke akcije (veći pad cijene pa dokup ili izlaz pa ulaz na nižim razinama) ovako teška žabokrečina. Čini se da veliki žele ići na sigurno i čekaju da se vani (Amerika, Evropa) definira trend pa da djeluju.
Do tada tko je željan akcije treba gledati EP i na kladioni probati nešto okrenuti, u ovoj dosadi, jadu i čemeru na ZSE čovjeka razveseli i promašeni par
[lol] [lol]
BDI 11612 (-77) BCI 19451 (-236) BPI 9950 (-36) BSI 6340 (+33) BHSI 3204 (-21)
BCITCavg $230818(-3170) BPITCavg $80189(-255) BSITCavg $66295(+347) BHSITCavg $46375(-297)
Eto bar BDI pada pa neće biti kukanja kako probija i postavlja nove ATH, a mi svjetlosnim godinama daleko od tih razina.
Sad je sve puno svjetlije, jer eto taj famozni BDI pada, a mi čak u plusu danas (za sada) [wink]
Prošlo skoro sat vremena a da se nije tržilo ništa..jel to dobro ili? [undecid]
Gledam promet u zadnjih desetak minuta i ne mogu svojim očima vjerovati…
Zar je netko doista počeo lupati po bidu dok je vidio da su vozarine za Capeove pale jedan posto?
Svašta.
Prošlo skoro sat vremena a da se nije tržilo ništa..jel to dobro ili? [undecid]
Sad će krenut rasprodaja nakon loših vijesti.
Gledam promet u zadnjih desetak minuta i ne mogu svojim očima vjerovati…
Zar je netko doista počeo lupati po bidu dok je vidio da su vozarine za Capeove pale jedan posto?
Svašta.
prije ce bit da je vidio lose podatke o nezaposlenosti u US and A [lol]