Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,15 | 1.839 | 39 | 47,10 | 48,30 | -6,00% |
I kaj to nije žalosno, napadamo BDI na ATH a u isto vrijeme napadamo i ATPL na 27xx?? Pisao sam jučer o prilikama za izlazak! E pa baš zato ja neću biti taj koji će prvi kupovati od ovog koji ima tih 200 tica na vagone … idem u neke druge dionice….
Čuj, netko prodaje jer prodaje sa zaradom, a ako uštopa malo i ulovi paničare malo niže na bidu, opet dobro. Win-win situacija… Nema više na ATPL brze zarade.[/quote]
Ako se pod brzom zaradom drži sve iznad 50% u godini dana ne bi se složio. Treba pogledati cijenu dionice par dana prije objave rezultata 3Q, negdje 10 studenog ove godine.
Izgleda da Zagreb ipak stiže u flotu još ovog mjeseca, ima li netko podatke na koliko je zaključen? Hotel Lapad otvaranje 15. lipnja, treba jedan city break iskoristiti za vidjeti kako nam izgleda hotelski sektor.
Jadran i Konvle "putuju" ove godine, Pelješac i Mljet dogodine, znači ta stavka će biti značajnaaaaa.
I kaj to nije žalosno, napadamo BDI na ATH a u isto vrijeme napadamo i ATPL na 27xx?? Pisao sam jučer o prilikama za izlazak! E pa baš zato ja neću biti taj koji će prvi kupovati od ovog koji ima tih 200 tica na vagone … idem u neke druge dionice….
Žalosna je naša burza općenito,na Drys-u dnevni prosijek prometa je cca 1.5 milijardi kuna.PONAVLJAM DNEVNI PROMET.
sve je ovo jasno ko dan, ovakvu situaciju na burzi mozemo zahvaliti mirovincima i strancima koji su nas napustili, nestala je lova !!!
Nema nam pomoci dok se ne vrate novci u fondove ili netko iz vana ne dodje i sve pokupuje, ali za vanjske okupatore bi trebali biti jos malo niže!!
a onaj dan kad su mirovinci poceli ulagati u jdd, tada smo si potpisali kapitulaciju na odredjeno vrijeme!! Nije više problem ni volatilnost, problem je nelikvidnost, treba pokupovati prave dionice , jake fundamentalno, s blistavom buducnoscu i klonit se burze i dnevnih trejdanja.
Baš gledam, u više od dva sata niti jedna jedina dionica po asku. Fuj.
Sad ce kolega Spancir po asku, pa idemo gore [lol]
Ne smetati dok pecam……
hm
da neverovazna je ova nasa burza a ja kao investitor jos neverovatniji
pofuk
Gospodine Pofuk, sve ce to biti u redu: strpljen-spasen.