ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 02.11.2024. u 04:29
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,15
1.839
39
47,10
48,30
-6,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

I kaj to nije žalosno, napadamo BDI na ATH a u isto vrijeme napadamo i ATPL na 27xx?? Pisao sam jučer o prilikama za izlazak! E pa baš zato ja neću biti taj koji će prvi kupovati od ovog koji ima tih 200 tica na vagone … idem u neke druge dionice….

Ko vrijedi leti!

Evo nam opet pajda sa 200 kom na 2830 , već na otvaranju u 09.00 [angry]

Čuj, netko prodaje jer prodaje sa zaradom, a ako uštopa malo i ulovi paničare malo niže na bidu, opet dobro. Win-win situacija… Nema više na ATPL brze zarade.[/quote]

Ako se pod brzom zaradom drži sve iznad 50% u godini dana ne bi se složio. Treba pogledati cijenu dionice par dana prije objave rezultata 3Q, negdje 10 studenog ove godine.
Izgleda da Zagreb ipak stiže u flotu još ovog mjeseca, ima li netko podatke na koliko je zaključen? Hotel Lapad otvaranje 15. lipnja, treba jedan city break iskoristiti za vidjeti kako nam izgleda hotelski sektor.
Jadran i Konvle "putuju" ove godine, Pelješac i Mljet dogodine, znači ta stavka će biti značajnaaaaa.

I kaj to nije žalosno, napadamo BDI na ATH a u isto vrijeme napadamo i ATPL na 27xx?? Pisao sam jučer o prilikama za izlazak! E pa baš zato ja neću biti taj koji će prvi kupovati od ovog koji ima tih 200 tica na vagone … idem u neke druge dionice….

Žalosna je naša burza općenito,na Drys-u dnevni prosijek prometa je cca 1.5 milijardi kuna.PONAVLJAM DNEVNI PROMET.

SAM PROTIV SVIH

evo malo jutarnjih vjesti

SAM PROTIV SVIH

sve je ovo jasno ko dan, ovakvu situaciju na burzi mozemo zahvaliti mirovincima i strancima koji su nas napustili, nestala je lova !!!
Nema nam pomoci dok se ne vrate novci u fondove ili netko iz vana ne dodje i sve pokupuje, ali za vanjske okupatore bi trebali biti jos malo niže!!
a onaj dan kad su mirovinci poceli ulagati u jdd, tada smo si potpisali kapitulaciju na odredjeno vrijeme!! Nije više problem ni volatilnost, problem je nelikvidnost, treba pokupovati prave dionice , jake fundamentalno, s blistavom buducnoscu i klonit se burze i dnevnih trejdanja.

aaa

SAM PROTIV SVIH

BDI po FFA podacima opet gore………
Pozdrav

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

hm
da neverovazna je ova nasa burza a ja kao investitor jos neverovatniji
pofuk

Sad ce kolega Spancir po asku, pa idemo gore [lol]

Baš gledam, u više od dva sata niti jedna jedina dionica po asku. Fuj.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Sad ce kolega Spancir po asku, pa idemo gore [lol]

Ne smetati dok pecam……

hm
da neverovazna je ova nasa burza a ja kao investitor jos neverovatniji
pofuk

Gospodine Pofuk, sve ce to biti u redu: strpljen-spasen.

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

New Report

Close