ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 01.11.2024. u 20:33
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,15
1.839
39
47,10
48,30
-6,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Dok čekamo BPI komponentu BDI-a, jedan članak o posljedicama potresa…

Vaš link
rder to meet the urgent demand for galvanized plate a

ritchbe, 04.06.2008. u 14:47
June 04, 2008

Chinese steel majors adjust production for quake relief

It is reported that in ond color coated sheet for building movable houses in the quake hit areas, major steel makers in China have actively adjusted their production, focusing on producing color coated sheet.

China’s largest steel maker Baosteel has put all of its three color coated sheet production line into full load production, producing 600 tonnes of sheets daily on average, the peak level of the production line. It has suspended the export of color coated sheet and maintained the price unchanged to ensure the supply, despite of the big rise of raw materials and fuels. In a bid to not touch off a price wave of rolled steel, Baosteel Group has also decided to delay the release of its price adjustments in the coming quarter, which had been scheduled for May 20th 2008.

Another large steel maker, Wuhan Iron and Steel Corporation is working on producing 20,000 tons of color coated sheets to support the reconstruction of the quake hit areas.

Meanwhile, Panzhihua Iron and Steel Corporation, the large steel make located in Sichuan has gradually resumed production since May 22nd 2008. With the gradual recovery of Pangang’s production capacity, the price hike of rolled steel triggered off by the quake in Sichuan will be obviously checked in the near future.

I BPI je danas potegnuo , kao i BSI.
Omjer cape/panamax je već 2.9 i to se očito počelo prelijevati na vozarine panamaxa.
Zagušenje u lukama ipak je strašno , a i ima još par tjedana do kraja pregovora.
Nije loše.

Ovaj sa branom od 200 kom. na koti 2830 pušta ispred sebe male kamikaze od po 5 kom.
na 2829 i 2825. Približavaju mu se naši, a još boli kako je jućer neslavno pao za domovinu
na istoj crti razdvajanja. [tongue]

Kazem "naši" za ove na bidu iako sam ja trenutno u cash ekipi. [cry]

otkad je ova ina popularna, ništa se ne događa, nevjerojatno kako gmižemo.
da nas barem netko preuzme…

koji jad i bjeda 1 550 000 prometa + smiješna cijena. Pa gdje to vodi?

upravo je pala brana 🙂

Ode brana…

[thumbsup]

Sutra će nova.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

upravo je pala brana 🙂

da
da
Javio sam frendu novi bdi….i on odmah 200 kom piknul…..sad je na drugima da odrade…
Frendu….lud si ko šmajser [thumbsup] [lol] [lol] [lol] [lol]

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

ode brana li prekasno.. što li nas sutra čeka?

Bilo je i vrijeme
još kad veliki okrenu fokus s drugih d. na atpl bit će valjda još bolje

Najprije pozdrav svim imaocima ATPL, trenutno najbolje, malo reklame nikad nije na odmet, firme u Hrvata. A i malo sire:)

Zasto je promet slab? Prvenstveno jer nema svjezeg casha na trzistu. Kriza koja je bila skuhana je otjerala male ljude koji su na brzinu mislili zaraditi bogatstvo i tokom zadnjih par mjeseci prosle godine donosili vrece novaca brokerima i fondovima i govorili tipa: "gospon, digel sam z banke orocene Eure pak velim Barici da i mi zememo te dijonice, ja se v to prevec ne razmem al sam cul da se mogu zaradit lepi novci, sam vi stavite na najbolje ipak ste vi strucnjak" …, I onda kaj se dogodilo, Barica je cijeli prvi kvartal 08, gledala Sprajca koji je dramaticno izvjestavao o padu dionica i kvocala nasem junaku: " kaj si zel te dijonice mutvaj prokleti, kaj ne vidis kam to ide, buju nam sve zeli". Nas se Stef u lokalnoj birtiji zalio svojim istomisljenicima koji su i sami imali istih problema sve dok jedan po jedan nisu te novce zeli nazad i ponovo ih orocili.
Sto mislite kad budu Stefovi vratili te novce na trziste. Ja bih rekao ne tako brzo s obzirom na razne inzinjeringe i slicne stvari koje su se dogdjale jos od onda kad je prvi put orocil novce u banki pa nije mogel do njih nekoliko godina….

VIVA LA REVOLUCION !!!

dijelom si toča, ali dijelom i nisi.
Pogladj samo promet ovaj i prošli tjedan. Sve skupa kao jedan malo bolji dan…
One eure su uplačivali n HT a ne na ATPL.

New Report

Close