ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 01.11.2024. u 16:38
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,15
1.839
39
47,10
48,30
-6,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Opet nalog na prodaji 200 komada po 2830… I opet će završiti kao i jučer…

Barem malo uzbuđenja na ovoj dionici.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

netko stavio branu na 1230kn?

izgleda da se veliki spremaju na ukrcavanje po nižim cijenama
moglo bi dobro završiti do kraja dana

dobro ljudi i koji je zaključak na kraju priče???
puno priče o capu i pamu (jako sporedne stvari),a kako bi to utjecalo trenutno na atpl??

barem za današnji dan [cool]

Ako te zanima samo današnji dan imaš teme tehnička analiza i komentari trgovanja pa pregovaraj.
Po našim sudioničarima najbolje bi bilo da ATPL proda sve brodove i počne se bavit trejdanjem FFA, tako da se ne zamaramo više odnosima među brodovima.. koji ionako samo smetaju punoj cijeni dionice da dođe do izražaja. Da nema brodova, već bi odavno stigli do 5000kn. Štoviše, sad bi već bili na povratku prema nuli.

Inače, znam koja će cijena biti na kraju dana ali ne smijem reć. Uostalom, to bi značilo i pobjedu vašeg posta :))

jel može ovako.

http://reports.platou.com/FixtureReport/Pages/BulkFixtures.aspx

usporedite s jučerašnjim pa izračunajte bdi prije svih [lol] [sad] [lol]

dobro ljudi i koji je zaključak na kraju priče???
puno priče o capu i pamu (jako sporedne stvari),a kako bi to utjecalo trenutno na atpl??

barem za današnji dan [cool]

Ako te zanima samo današnji dan imaš teme tehnička analiza i komentari trgovanja pa pregovaraj.
Po našim sudioničarima najbolje bi bilo da ATPL proda sve brodove i počne se bavit trejdanjem FFA, tako da se ne zamaramo više odnosima među brodovima.. koji ionako samo smetaju punoj cijeni dionice da dođe do izražaja. Da nema brodova, već bi odavno stigli do 5000kn. Štoviše, sad bi već bili na povratku prema nuli.

Inače, znam koja će cijena biti na kraju dana ali ne smijem reć. Uostalom, to bi značilo i pobjedu vašeg posta :))
[/quote]
2850

jel može ovako.

Nemože to tako momak…

netko stavio branu na 1230kn?

izgleda da se veliki spremaju na ukrcavanje po nižim cijenama
moglo bi dobro završiti do kraja dana

Znači, ne očekujete veći pad kolega? Možda samo do 1230, a tamo je o-brana? [lol] [lol]
Sory, hrki, al ne odoljeh :))

Za povijesnu istinu, riječ je o brani na 2830kn.. (možda nas budu čitali naši bogati unuci, da saznaju kako su im se dede obogatile.. pa da ih ne zbunimo s 1230)

proba

SAM PROTIV SVIH

prvi dio

SAM PROTIV SVIH

Geronimo – glas razuma.
Evo stotke !

jel može ovako.

Alexandra 82329 dwt, t/c na 5 godina za 42000. Tek toliko za one što misli de će 2011 biti loša godina. Zagreb i Pracat su neznatno manji, pa će u svakom slučaju značajno participirati na prihodovnoj strani u 4Q i djelu 3Q ove godine. [tongue]

Nemogu vijesti skinuti nikako drugcije nego ovako.

SAM PROTIV SVIH

New Report

Close