ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 01.11.2024. u 10:24
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,15
1.839
39
47,10
48,30
-6,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

čišćenje do "panamaxa" od 2830
a sad da vidimo čiji je tata jači
hoće li se "teretnjak" povući kad osjeti grickanje?

Prodano, najvišem ponuđaću…

Izrišite da se ne ponavlja

dok ih jednom neki veći igrać sve ne pokolje ko svinje, a kad bu to…..hm… [embarass]

&

sakai, dobra ti ova!
evo ti stotica [thumbsup]

Ma jednostavno ne kuzim ove nase dugorocne investitore. Svi se kunemo u vrijednost firme, a kad malo zapiri nestanu svi :D
Topalov (thumbs up)
[/quote]
Ja se na ovoj temi osječam ko Don Kihot u boju sa vjetrenjačama…ljudima je trenutno najbolje trejdati i ako kažeš samo nešto o držanju podcijenjene dionice malo duže vremena ispadne kao da ništa ne znaš…zar nije onda bolje da šutiš i pustiš ljude da rade po svoje [cool]
[/quote]

Ne vidim baš pogodno tlo ni za dt, možda samo za fondove koji imaju puno manju provizijui

btw, kad će nam sniziti brokerske provizije, tada bi bilo puno više prometa ?

Dakle ili će se Cape iskorigirati, ili će i ostali povući gore, ja bi reko ovo drugo.

Dakle ili će se Cape iskorigirati, ili će i ostali povući gore, ja bi reko ovo drugo.

Nije to tako niti veliki srazmjer. Bilo je prošle godine i večih

Još 13 dionica pa prva sljedeća i idemo u plus…

O’šlo ovih 13, još samo jednu po asku…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

da bar HFB odluči neki IPO provesti s ovom "sićom" od 140.111 komada
ili da gospoda, Lonza, Jerković, Uskoković Vladović i Šmok iskoriste 50 kn dividende za podebljavanje portfelja uz dionice koje sama ATPL posjeduje, vinuli bi smo se

Poruka brokerima, nećete dobiti moj HT nikada, možda od mojih unuka

nitko ne prodaje vise na ovim razinama…svi koji su se mislili nakrcat nakrcani su…..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Skupština 17.7.2008? Koliko pratim skupština AP se već godinama održava petkom, a zašto bi sad bila 17.7. na četvrtak? I zar nije već rečeno da će biti početkom kolovoza??

REDOVITA GLAVNA SKUPŠTINA DRUŠTVA

Redovita glavna skupština Atlantske plovidbe d.d je bila sazvana i održana u četvrtak, 12 srpnja 2007.god. u 18.00 sati u prostorijama Atlantske plovidbe..( izvor Atlant bulletin br 20/2007)

Samo za vas kolega slijedeći put ću "krnje" postove upotpuniti original ugovorima da se ne bi stvarala dodatna konfuzija u "sadašnjem stanju"??????
[/quote]

Za tvoju informaciju njihova se skupština inače sastaje petkom po ustaljenom običaju. Da te interesira našao bi sam te podatke, ali evo ovako ću ti ja napisati:
14.12.2007. petak
30.06.2006. petak
15.07.2005. petak
24.09.2004. petak
26.09.2003. petak…
Nema potrebe da nabrajam dalje.

A zašto je iznimno prošlo ljeto 12.7.2007. to bio četvrtak? Da imaš malo više uvida i sam bi shvatio vrlo jednostavan razlog zbog čega je tako moralo biti, a budući da nemaš ja ću ti opet reći: idući dan je bio petak 13.! Stoga je razumljivo da se izbjegavala skupština na navedeni dan i datum. Jer nikad se ne zna šta se može zbiti ili ureći na taj dan jelda?
Uostalom, kaže se, iznimka potvrđuje pravilo…

I za kraj, svojim si mi postom dokazao da nemaš pojma o čemu pišeš, što mi izvlači jedinstven zaključak da jednostavno obmanjuješ sve ostale koji čitaju ovaj forum netočnim iznošenjem podataka. Ali to su već tvoji osobni razlozi i nisu predmet ovog foruma…

molim vas ,,zanima me kad je sljedeca objava posl. rezultata za atl? jel ima nesto prije 9.mj. mozda posle skupstine?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

neko je vec ovdje pisao kako bi prevelika cijena cape-ova mogla natjerati charterere da iznajme dva panamaxa umjesto jednog cape-a.
pa evo malo o tome

Vaš link

two bad....milosh dead

Sutra vozarine opet gore.

SAM PROTIV SVIH

New Report

Close