Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,15 | 1.839 | 39 | 47,10 | 48,30 | -6,00% |
Evo, ja sam novinar.
I još k tome pošten.
Ali malo je 1 posto, brate mili, malo…
dobro dižemo ulog na dionice Zdenke [lol]
Skupština 17.7.2008? Koliko pratim skupština AP se već godinama održava petkom, a zašto bi sad bila 17.7. na četvrtak? I zar nije već rečeno da će biti početkom kolovoza??
U nedostatku informacija neki očito vole malo "iskrivljavati" podatke, a vidim da dobar dio ekipe s foruma slijepo prihvaća navedene podatke i dalje ih proslijeđuje poput pokvarenog telefona. Malo nezrelo za ozbiljnije investitore, zar ne?
Uostalom koja je poanta ovakvih krnjih postova i izjava, osim uvođenja dodatne konfuzije u sadašnjem stanju?
[/quote]
REDOVITA GLAVNA SKUPŠTINA DRUŠTVA
Redovita glavna skupština Atlantske plovidbe d.d je bila sazvana i održana u četvrtak, 12 srpnja 2007.god. u 18.00 sati u prostorijama Atlantske plovidbe..( izvor Atlant bulletin br 20/2007)
Samo za vas kolega slijedeći put ću "krnje" postove upotpuniti original ugovorima da se ne bi stvarala dodatna konfuzija u "sadašnjem stanju"??????
kakav promet
u 2 sata protrgovano s 21( slovima: dvadeset jednom) dionicom
zadnjih 40 min nijednom ( nula, zero, 0) [lol]
ovo još nisam vidio nikada…
kakav promet
treba više trgovat, manje pisat po forumu. više postova ima nego transakcija
jel nam se ne bi isplatilo uz 1% brokerske provizije odvajat i 1% fixnih troškova za 1 "poštenog" novinara…
i kad nam zagusti on plasira info tipa: ATPL ne zna kud će s novcima, dobit enormnih xxxx kuna, što bi preslikano na primjer INE bilo xxx više dobiti…itd. "
Ovo mi zvuči kao kad je pokojni Spajić morao potplatit suce samo da pošteno sude!
jel nam se ne bi isplatilo uz 1% brokerske provizije odvajat i 1% fixnih troškova za 1 "poštenog" novinara…
i kad nam zagusti on plasira info tipa: ATPL ne zna kud će s novcima, dobit enormnih xxxx kuna, što bi preslikano na primjer INE bilo xxx više dobiti…itd. "
i onda se dignemo… pa se svi iskrcamo, platimo 1% brokeru za iskrcavanje, 1% "pošetnom novinaru" i 0.1% odvojimo za fond za Razglednice članovima obitelji Atlanske… koji oni šalju svojim pomorcima…
nama ostane cca 5-6%
i tad krećemo istim postupkom…
jel taj T Petrov " pošten" ??? [rolleyes]
Ne bi. Primjerice vidi ZABA izvjesce a cijena jucer i danas u padu. Kod nas novinare vise nitko normalan ne shvaca ozbiljno jer su se previse isprostituirali. Cast rijetkim izuzecima.
kakav promet
treba više trgovat, manje pisat po forumu. više postova ima nego transakcija
[/quote]
jel misliš kopvat ili prodavat, pod time [undecid]
ovako rečeno,tj nedorečeno, kao da broker piše [lol] ,
šala šala
kakav promet
Po mojem mišljenu po tome se vidi kvaliteta ove dionice i investitora
koji ju imaju i nekvaliteta tržišta.
Ne bi. Primjerice vidi ZABA izvjesce a cijena jucer i danas u padu. Kod nas novinare vise nitko normalan ne shvaca ozbiljno jer su se previse isprostituirali. Cast rijetkim izuzecima.
u tome i jeste caka
jer ima više nenormalnih nego normalnih…
ili nam je samo ljestvica normale, pomjerena na niže [huh]
btw, zadnji dana do konačne pat pozcije, kina- australci..
definitvno će ( neminovno ide dogovor), svjetski brodari UP, očekujem novi ATH, no kako cijena dionice ATPL nažalost neće ovisiti o tome, jedino što ja vidim ovdje kao svijetlu točku ( naravno za cijenu dionice isključivo) je rast Crobexa…a uz ovakav promet ( isključimo INU i HT) nema šanse do daljnjeg…
Po mojem mišljenu po tome se vidi kvaliteta ove dionice i investitora
koji ju imaju i nekvaliteta tržišta.
slažem se…