ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 01.11.2024. u 02:38
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,15
1.839
39
47,10
48,30
-6,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

nek mi još netko kaže da ATPL i svi ostali imaju veze s rastom BDI, DRYS-a i inih, taj nema veze ni trunke pojma o "dijoničarstvu u Rvata".
Jedino s čim ATPL ima veze je veza s "žabokrečinom" tj ZSE ili čitaj: prati "Grobex"
živjeli daytraderi, živjeli naši fondovi, živjela naša krda ovaca.

Poruka brokerima, nećete dobiti moj HT nikada, možda od mojih unuka

Febo,Febo zar si znanca poceo pozdravaljat ?

zamijenio sam ga s nekim drugim
[smiley]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Zadnja transakcija prije 45 minuta.

[yawn]

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Žalosno je da upravo ova dionica"plati danak" na svaku špekulativnu informaciju o tkzv.izvanrednim dividendama ili razno-raznim preuzimanjima drugih tvrtki..nije mi jasno da neki nakon svega što smo prošli u zadnje vrijeme još uvijek nasjedaju na takve priče i u bescijenje daju ovu tako vrijednu dionicu.
Samo moje skromno razmišljanje.

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

Ajmo ljudi, kakva je ovo zabokrecina, ajmo radit, postat FFA za bulkere, postati danasnje brodske ugovore, FFA za BDI, futurese za Drys, postajte jednu te istu vijest 10 puta, kaj ste se ulijenili? Pa nije valjda da ste posustali? 😀

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Ajmo ljudi, kakva je ovo zabokrecina, ajmo radit, postat FFA za bulkere, postati danasnje brodske ugovore, FFA za BDI, futurese za Drys, postajte jednu te istu vijest 10 puta, kaj ste se ulijenili? Pa nije valjda da ste posustali? 😀

03.06 IMME OLDENDORFF
Ship Name IMME OLDENDORFF
DWT 48,913
Built 1999
Flag LIB
Draft 11,6230
TCT 48,913 99 1-5/6 USD 95,000 DAILY VIA USG CNR [wink]

LOW COAL STOCKS IN INDIA 02-06-2008
A number of India’s power stations are struggling with low coal stockpiles, according to a report by Platts, with some utilities reportedly having stocks of less than four days’ supply. Platts cites a report in the Indian press Friday in which a senior official at one state-owned generator in southern India was quoted as saying it had only sufficient coal to generate power for one day at a time at some of its plants. Steam coal prices have continued to rise to record levels owing to high demand and tight supply.
[back]
Evo indijci imaju zaliha ugljena za manje od tri dana za termoelektrane. To bi trebalo povećati potražnju za brodovima

sakai, dobra ti ova!
evo ti stotica [thumbsup]

hate red

Evo ti i ugovora za današnji dan.
Vaš link

što se tiće futuresa za drys još ih nema tek oko 2.15

sakai, dobra ti ova!
evo ti stotica [thumbsup]

Ma jednostavno ne kuzim ove nase dugorocne investitore. Svi se kunemo u vrijednost firme, a kad malo zapiri nestanu svi 😀

Topalov (thumbs up)

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Ali da bdi i naraste i 200 bodova to nebude niš pomoglo kad imaš ovu žabokrećinu od zse burze gdje firme koje imaju gubitak ostvaruju rast jer napumpavaju dionički fondovi. Recimo hypo fondovi imaju viadukt u svom portfelju a isto ima i stojić koji je njihov analitičar baš me zanima kome će prodati te dionice i po kojoj cijeni [angry]

New Report

Close