ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 01.11.2024. u 02:34
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,15
1.839
39
47,10
48,30
-6,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

[/quote]
evo maknuli smo se
ali ka 2800 [tongue]
sad ozbiljno razmišljam, rsprodat sve, otići na HT pokupiti dividendu i vratiti se i vjerojatno uhvatiti i niže od 2871… pa hvatat dividendu ovdje opet
po onoj ako ih nemožeš pobjediti, pridruži im se…
[/quote]

Samo pitanje je kada će biti izvanredna dividenda??

drys¸razvaljuje u pree marketu

kako objašnjavate ovaj rikverc u zadnjih pola sata?

drys¸razvaljuje u pree marketu

Mi nismo drys, na nas ne djeluju povoljne vijesti vozarina, dobra izvješća, dobri fundamenti, dobra cijena, novogradnje. Mi smo …….. od tržišta.

Točkice nek si svako nadopuni po želji…

De je onaj Geromino ?preselio svoje hartije ,ili zamenio za inu

Mnogi forumaši imaju multinickove, a samo ja Sisoje imam, bre, multiforumaše

Izazovom za cash.
Sviđa mi se što je naša miljenica prestala biti glavna zvijezda ZSE.
Ljepše je raditi kad reflektori nisu upereni.

Knele pa ti se nakupovao ATPL? Nisi valjda na asku bio kad spominjes DRYS [smiley]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Rasprodaja paketića od nekoliko desetaka komada.
Ili drugim riječima, kako to vole reći na ovoj temi, poklalo trejdere… [wink]

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

objašnjavim onim što sam i sam namjeravao napraviti…
ne očekuje se u idućih cca mjesec dana "ništa posebno" ovdje ( najerno s navodnicima) , jer ovakav rast vozarina, dobiti itd, je nešto " sasvim normalno" za našu žabokrečinu.
i stoga ljudi misle izaći i popkušati na nekima drugima uhvatiti šlag pa se vratiti opet…
no kako ja nisam uspio izaći kad sam htio, sad sam povukao naloge s prodaje i ostajem do daljnjega…
Kapetane Jerkoviću daj nekoga za marketing uposli, da osjetima čari medijske kampanje

Poruka brokerima, nećete dobiti moj HT nikada, možda od mojih unuka

Rasprodaja paketića od nekoliko desetaka komada.
Ili drugim riječima, kako to vole reći na ovoj temi, poklalo trejdere… [wink]
[/quote]
trejderi su i bjezali u zadnjih 1h,

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

De je onaj Geromino ?preselio svoje hartije ,ili zamenio za inu

Kolega dugorocno drzim ATPL i PTKM sa ostalim dijelom surfam pa kada se nesto zaradi podebljavam ove dvije dionice sa dijelom zarade

SAM PROTIV SVIH

objašnjavim onim što sam i sam namjeravao napraviti…
ne očekuje se u idućih cca mjesec dana "ništa posebno" ovdje ( najerno s navodnicima) , jer ovakav rast vozarina, dobiti itd, je nešto " sasvim normalno" za našu žabokrečinu.
i stoga ljudi misle izaći i popkušati na nekima drugima uhvatiti šlag pa se vratiti opet…
no kako ja nisam uspio izaći kad sam htio, sad sam povukao naloge s prodaje i ostajem do daljnjega…
Kapetane Jerkoviću daj nekoga za marketing uposli, da osjetima čari medijske kampanje
[/quote]

e pa nije baš da nema "ništa posebno" u sljedećih mjesec dana. po dobrom običaju u ovom mjesecu bi nam kapetan trebao najaviti kvartalnu dobit.

ovaj put će biti samo dobit od vozarina, ali i ona će (čak i ako nešto ne poraste u odnosu na Q1) biti dovoljna za naslove o utrostručenju ili učetvorostručenju dobiti u odnosu na Q2 2007.

ne zaboravimo da je najveći skok ove godine ATPL imala nakon jerkovićeve neformalne najave rezultata za Q1 [thumbsup]

New Report

Close