Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,15 | 1.839 | 39 | 47,10 | 48,30 | -6,00% |
Shipping – Baltic Dry Index up 0,16%
11.458 +18
…
Ovo što se tiče COB (ako je istina) može biti jedino voyage charter na app. 25-30 dana, no nemam ništa protiv, dapače.
Kroz postove se konstantno provlači COB, bar 10-ak puta do sada.. jel to neki novi brod u floti, možda City of Biograd? Ili ja nešto ne razumijem?
Nismo u sentimentu trenutno. [lol]
pa što je ovo ovih dana ljudi moji; nikako se maknuti sa tih gubavih 2900 ?!
Zapuvala je bonaca, kupi si sladoled i opusti se.. ledo sladoled 🙂
…
Ovo što se tiče COB (ako je istina) može biti jedino voyage charter na app. 25-30 dana, no nemam ništa protiv, dapače.
Kroz postove se konstantno provlači COB, bar 10-ak puta do sada.. jel to neki novi brod u floti, možda City of Biograd? Ili ja nešto ne razumijem?
[/quote]
Treba biti COD : City Of Dubrovnik.
Nisam shvatio ovo… na sto se to odnosi?
[/quote]
Neto dobit u miljunima usa dolara. Mogli bi biti na razini ili čak iznad INA po toj stavci, a pogledaj tržišnu kapitalizaciju tih tvrtki. Međutim, najbolje je što se ovom balu ne vidi kraj, neka potraje. [tongue]
Treba biti COD : City Of Dubrovnik.
Ma vidio ja.. al smješno mi bilo, po onoj "što se često ponavlja postane istina".. pa sam se uplašio da će mu ATPL morat promijenit ime da se prilagodi toj new age istini, a dodatni trošak prepituravanja slova je zadnje što nam treba u ovoj besparici :))
Zapuvala je bonaca, kupi si sladoled i opusti se.. ledo sladoled 🙂
[/quote]
evo maknuli smo se
ali ka 2800 [tongue]
sad ozbiljno razmišljam, rsprodat sve, otići na HT pokupiti dividendu i vratiti se i vjerojatno uhvatiti i niže od 2871… pa hvatat dividendu ovdje opet
po onoj ako ih nemožeš pobjediti, pridruži im se…