Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,15 | 1.839 | 39 | 47,10 | 48,30 | -6,00% |
otprilike slična stvar događala se i na INI prije jedno mjesec i pol dana, pa eto di je sad.
[/quote]
Vidim uspoređujemo kruške i jabuke.
otprilike slična stvar događala se i na INI prije jedno mjesec i pol dana, pa eto di je sad.
[/quote]
Febo, pa sto ga uopce dozivljavas? Sto vise komentira to je u vecem pusingu… Ja se samo slatko nasmijem kad vidim njegov post i mirno odsetam dalje. Ignoriraj ga pa ce se jos vise pjeniti 🙂
MOlim jednu potvrdu, nisam stručnjak za brodare, ako jedan brod ugovori danas na 6 mjeseci, dali se uzima BDI od danas i to važi za 6 mjeseci, hoću reći BDI može rasti i padati ali je bitan dan sklapanja ugovora, dali sam u pravu.
Ma boli te djon, kao da ti je to za trejdanje bitno…. 😀
Evo malo novosti:
Skupština 17.7.2008
Konavle po 70000 na 3 mj.
Dubrovnik 110000 (ne znam na koji period vjerojatno bez ugovora)
Mljet ide u prodaju.
MOlim jednu potvrdu, nisam stručnjak za brodare, ako jedan brod ugovori danas na 6 mjeseci, dali se uzima BDI od danas i to važi za 6 mjeseci, hoću reći BDI može rasti i padati ali je bitan dan sklapanja ugovora, dali sam u pravu.
[/quote]
Kolega, ne uzima se nikakav BDI, nego se brod ugovara na fiksnu cijenu bez obzira koliko će sutra biti BDI.
[/quote]
Vidim uspoređujemo kruške i jabuke.
[/quote]
ma da, radimo frape….
[smiley]
nego kad smo kod krušaka i jabuka isti fondovi bili su na prodaji tada na INI a danas na ATPL,
što ti to govori?
Ma boli te djon, kao da ti je to za trejdanje bitno…. 😀
kolega u zadnje vrijeme imate cudne ispade, ne znam koji je uzrok tome, jeste li prodali atpl mozda pri samom dnu [cool]
covjek vas je fino pitao, trazio savjet za pomoc, a vi temu pretvarate u sprdnju, kvaliteta postova vm je jako opala
NHF
Evo malo novosti:
Skupština 17.7.2008
Konavle po 70000 na 3 mj.
Dubrovnik 110000 (ne znam na koji period vjerojatno bez ugovora)
Mljet ide u prodaju.
[/quote]
Bitno je na koliko je potpisan ugovor. BDI je samo smjernica. I to smjernica za čitavu grupu brodova. BDI je sačinjen od tri komponente BCI BPI i BSI. Svaki od njih predstavlja index za taj tip broda…
[/quote]
Kolega, ne uzima se nikakav BDI, nego se brod ugovara na fiksnu cijenu bez obzira koliko će sutra biti BDI.
A valjda je BDI tada neki okvir oko kojeg se formira cijena, inače čemu tolika strka oko BDI.
kolega u zadnje vrijeme imate cudne ispade, ne znam koji je uzrok tome, jeste li prodali atpl mozda pri samom dnu [cool]
covjek vas je fino pitao, trazio savjet za pomoc, a vi temu pretvarate u sprdnju, kvaliteta postova vm je jako opala
NHF
[/quote]
Pa šta mu onda nisi napisao…
NHF
[/quote]
Gospodine namigusa, ne biberiti bez potrebe… inace, pratim ja postove, tu sve prsti od strucnjaka pa nema potrebe da pisem. Ja se onako, malo relaksiram i zabavljam, a tu i tamo ispravim koji netocan ili nepotpun post na koji se naravno strucnjaci ogluse
(npr: stotka)
lijep pozdrav i uspjesno trgovanje! 🙂
lijep pozdrav
NHF
[/quote]
Gospodine namigusa, ne biberiti bez potrebe… inace, pratim ja postove, tu sve prsti od strucnjaka pa nema potrebe da pisem. Ja se onako, malo relaksiram i zabavljam, a tu i tamo ispravim koji netocan ili nepotpun post na koji se naravno strucnjaci ogluse
(npr: stotka)
lijep pozdrav i uspjesno trgovanje! 🙂
lijep pozdrav
[/quote]
samo ti prati, i ispravljaj, mozes i ocjene djeliti, a totad mozda i docekas konsolidirano na ledu, buduci da te jako zanima
ugodan dan i lijep pozdrav:-)
[lol]