ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 01.11.2024. u 10:24
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,15
1.839
39
47,10
48,30
-6,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ukupna prodaja porasla sa 4700 komada na 8000 komada.
Ovo već nije bilo jako dugo.
Dršte se.

otprilike slična stvar događala se i na INI prije jedno mjesec i pol dana, pa eto di je sad.
[/quote]

Vidim uspoređujemo kruške i jabuke.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Dršte se.

otprilike slična stvar događala se i na INI prije jedno mjesec i pol dana, pa eto di je sad.

[/quote]

Febo, pa sto ga uopce dozivljavas? Sto vise komentira to je u vecem pusingu… Ja se samo slatko nasmijem kad vidim njegov post i mirno odsetam dalje. Ignoriraj ga pa ce se jos vise pjeniti 🙂

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

MOlim jednu potvrdu, nisam stručnjak za brodare, ako jedan brod ugovori danas na 6 mjeseci, dali se uzima BDI od danas i to važi za 6 mjeseci, hoću reći BDI može rasti i padati ali je bitan dan sklapanja ugovora, dali sam u pravu.

Ma boli te djon, kao da ti je to za trejdanje bitno…. 😀

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Evo malo novosti:
Skupština 17.7.2008
Konavle po 70000 na 3 mj.
Dubrovnik 110000 (ne znam na koji period vjerojatno bez ugovora)
Mljet ide u prodaju.

MOlim jednu potvrdu, nisam stručnjak za brodare, ako jedan brod ugovori danas na 6 mjeseci, dali se uzima BDI od danas i to važi za 6 mjeseci, hoću reći BDI može rasti i padati ali je bitan dan sklapanja ugovora, dali sam u pravu.
[/quote]

Kolega, ne uzima se nikakav BDI, nego se brod ugovara na fiksnu cijenu bez obzira koliko će sutra biti BDI.

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Dršte se.

[/quote]

Vidim uspoređujemo kruške i jabuke.
[/quote]

ma da, radimo frape….
[smiley]
nego kad smo kod krušaka i jabuka isti fondovi bili su na prodaji tada na INI a danas na ATPL,
što ti to govori?

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

kolega u zadnje vrijeme imate cudne ispade, ne znam koji je uzrok tome, jeste li prodali atpl mozda pri samom dnu [cool]

covjek vas je fino pitao, trazio savjet za pomoc, a vi temu pretvarate u sprdnju, kvaliteta postova vm je jako opala

NHF

Evo malo novosti:
Skupština 17.7.2008
Mljet ide u prodaju.

[/quote]

Bitno je na koliko je potpisan ugovor. BDI je samo smjernica. I to smjernica za čitavu grupu brodova. BDI je sačinjen od tri komponente BCI BPI i BSI. Svaki od njih predstavlja index za taj tip broda…

http://www.dryships.com/index.cfm?get=report

Evo malo novosti:
Skupština 17.7.2008
Mljet ide u prodaju.

[/quote]

Kolega, ne uzima se nikakav BDI, nego se brod ugovara na fiksnu cijenu bez obzira koliko će sutra biti BDI.

A valjda je BDI tada neki okvir oko kojeg se formira cijena, inače čemu tolika strka oko BDI.

kolega u zadnje vrijeme imate cudne ispade, ne znam koji je uzrok tome, jeste li prodali atpl mozda pri samom dnu [cool]

covjek vas je fino pitao, trazio savjet za pomoc, a vi temu pretvarate u sprdnju, kvaliteta postova vm je jako opala

NHF
[/quote]

Pa šta mu onda nisi napisao…

NHF
[/quote]

Gospodine namigusa, ne biberiti bez potrebe… inace, pratim ja postove, tu sve prsti od strucnjaka pa nema potrebe da pisem. Ja se onako, malo relaksiram i zabavljam, a tu i tamo ispravim koji netocan ili nepotpun post na koji se naravno strucnjaci ogluse

(npr: stotka)

lijep pozdrav i uspjesno trgovanje! 🙂

lijep pozdrav

NHF
[/quote]

Gospodine namigusa, ne biberiti bez potrebe… inace, pratim ja postove, tu sve prsti od strucnjaka pa nema potrebe da pisem. Ja se onako, malo relaksiram i zabavljam, a tu i tamo ispravim koji netocan ili nepotpun post na koji se naravno strucnjaci ogluse

(npr: stotka)

lijep pozdrav i uspjesno trgovanje! 🙂

lijep pozdrav

[/quote]

samo ti prati, i ispravljaj, mozes i ocjene djeliti, a totad mozda i docekas konsolidirano na ledu, buduci da te jako zanima

ugodan dan i lijep pozdrav:-)
[lol]

Cuj, ja barem nisam trebao mijenjati nick nakon one navlakuse na Ledu. 😀

New Report

Close