ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 01.11.2024. u 12:20
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,15
1.839
39
47,10
48,30
-6,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Evo mog iskustva.
Na trejdanju sam i pošteno zaradio i pošteno popušio.
Kad se sve zbroji i oduzme, mislim da sam u zadnjih dvije, dvije i pol godine (otkad sam napustio Buffetov princip ulaganja) otprilike na nuli s trejdanjem.
Zaradio na:
ATPL
DIOK
JDPL
ERNT
Popušio na:
PODR
TISK
EIG
IGH
A prometi ukupno – milijunski! Borkeri su jedini pristojno zaradili od tih mojih akrobacija [angry]

Evo za iskreni post si zaslužo stoticu od mene, kad bi bar više ljudi bilo takvih ovdje…
[/quote]

Evo mog iskustva.
Na trejdanju sam i pošteno zaradio i pošteno popušio.
Kad se sve zbroji i oduzme, mislim da sam u zadnjih dvije, dvije i pol godine (otkad sam napustio Buffetov princip ulaganja) otprilike na nuli s trejdanjem.
Zaradio na:
ATPL
DIOK
JDPL
ERNT
Popušio na:
PODR
TISK
EIG
IGH
A prometi ukupno – milijunski! Borkeri su jedini pristojno zaradili od tih mojih akrobacija [angry]

Evo za iskreni post si zaslužo stoticu od mene, kad bi bar više ljudi bilo takvih ovdje…
[/quote]
Ukoliko imam mostić i pratim pozorno 10 dionica i još 3o usput svakodnevno se pojave povoljne
prilike za kupnju ili prodaju. Ako primjetite da se neka transakcija dogodila u vremenu od 1 min
bljeska uzmite u obzir da sam to ja djelovao.Pa ukoliko buljim po ekranu šest sati ,pa valjda za
to zaslužujem plaću.U prometu od 100.000 kn dnevno,ako zaradim neto 1% to iznosi 20.000 kn
mjesečno.To vam dođe kao ekstra dobit,a godišnje 240.000 kn netto,neoporezivo.To je sasvim pristojna plaća.Pa neće to još dugo trajati.Na razvijenom trulom zapadu bi na ove transakcije platio dodatni porez .To će doći i kod nas ,ali dok to ne dođe ostajem špekulant.Istovremeno kupujem i prodajem.Prvi na kupnji,prvi na prodaji.Što veći razmak to bolje.
Da nisam trejdao od nove godine bi sigurno izgubio 15 do 20 %.A ovako sam skoro pa pozit.nula.

al su na zapadu transkacije znatno jeftinije, po nekoliko centa po transakcij sam vidio reklame, a kod nas nema ispod 10€ nikako…porez na profit ako se kako treba složi je samo pošten.

al su na zapadu transkacije znatno jeftinije, po nekoliko centa po transakcij sam vidio reklame, a kod nas nema ispod 10€ nikako…porez na profit ako se kako treba složi je samo pošten.

ja trgujem preko beogradske filijale FIma brokera i preko naših Sveti Sava Sekjuritiz AD Zemun i tamte imam proviziju od svega 560 dinara po transakciji, to je mnogo jeftino u odnosu na ove vaše

Mnogi forumaši imaju multinickove, a samo ja Sisoje imam, bre, multiforumaše

Ovdje upišite svoj komentar…Vaš link

Trkači ulaze u zadnji krug.Očekuje se naguravanje prije izlaska u ciljnu ravninu……

Ukupna prodaja porasla sa 4700 komada na 8000 komada.
Ovo već nije bilo jako dugo.
Dršte se.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

danas probijamo jednu liniju. ja se kladim na pozitivu

Evo malo novosti:
Skupština 17.7.2008
Konavle po 70000 na 3 mj.
Dubrovnik 110000 (ne znam na koji period vjerojatno bez ugovora)
Mljet ide u prodaju.

IMT?

Ukupna prodaja porasla sa 4700 komada na 8000 komada.
Ovo već nije bilo jako dugo.
Dršte se.

otprilike slična stvar događala se i na INI prije jedno mjesec i pol dana, pa eto di je sad.

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

očito da su fondovi odlučili svu lovu utumbati u inu i ht-e

Mislim da nebumo daleko dogurali kad se ništa osim s HT i INA-om ne dogadja.

Evo malo novosti:
Skupština 17.7.2008
Konavle po 70000 na 3 mj.
Dubrovnik 110000 (ne znam na koji period vjerojatno bez ugovora)
Mljet ide u prodaju.

MOlim jednu potvrdu, nisam stručnjak za brodare, ako jedan brod ugovori danas na 6 mjeseci, dali se uzima BDI od danas i to važi za 6 mjeseci, hoću reći BDI može rasti i padati ali je bitan dan sklapanja ugovora, dali sam u pravu.

Koga ovih dana ne zanima INA može se komotno i bez straha posvetiti drugim aktivnostima umjesto praćenja zse, neće ništa propustiti.
Tko ne vjeruje nek pogleda promete na INA-i u petak i danas i na svim ostalim dionicama zajedno.
Ajd i oni s HT-om imaju konačno razlog za osmjeh. Ostali [bye] dok se ovi ne smire [wink]

New Report

Close