ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Brzo mali misevi sve prodajte padace. [thumbsup]

SAM PROTIV SVIH

Brzo mali misevi sve prodajte padace. [thumbsup]

ja nisam miš nego pacov [smiley]

Mnogi forumaši imaju multinickove, a samo ja Sisoje imam, bre, multiforumaše

Ako si pacov za tebe ne vrijedi.Samo za male miseve.

SAM PROTIV SVIH

Ovo možete ( 1000 kom. / 4.000,00 kn. ) čitati kao cijenu na kojoj će ATPL biti za tjedan – dva i onaj koji se postavio na toj razini i upućuje na to.

Gotovo je sa trokiranjem, došlo je vrijeme naplate strpljenja.

Moje je mišljenje da neće atlantska tako skoro do 4000 previše je daytradera a premalo velikih kupaca.

Moje je mišljenje da neće atlantska tako skoro do 4000 previše je daytradera a premalo velikih kupaca
Nema se tu šta misliti, načekaćemo se, bolje je malo daytradejtati.

Ovo možete ( 1000 kom. / 4.000,00 kn. ) čitati kao cijenu na kojoj će ATPL biti za tjedan – dva i onaj koji se postavio na toj razini i upućuje na to.

Gotovo je sa trokiranjem, došlo je vrijeme naplate strpljenja.

E doktore, za tebe je stvarvno teško pronaći komentar.

Izvali i ostane živ.

Ovako nije pisao ni Von Braun na IGH u najboljim danima….

Vidim nema mi posta o predvidjanju BDI za sljedeci tjedan.Dali nesto nije u redu sa forumom ili su ga moderatori skinuli.Ako su ga skinuli moderatori molio bih da mi objasne zasto,zar sam do sada promasio kretanje BDI da bi mi skinuli post i da se moj post smatra ne istinitim pogotovo jer sam se ogradio u njemu.Ako nisu ja se unaprijed ispricavam.

Pa da ponovimo po FFA podacima sljedeci tjedan bi BDI trebao napasti ATH,ocekuje se budjenje vozarina za Panamaxse sto nasoj ATPL itekako odgovara,a i predikcije za sljedecih par tjedana su dobre.
Jos jednom bi upozorio da je ovo vrlo ciklicno trziste i da se sve moze okrenuti naglavacke.
Postavlja se pitanje dali danasnje strasenje na asku sa tisucama dionica je imalo za cilj da se pokupe dionice od plasljivaca prije jos jednog znacajnijeg rasta BDI koji bi mogao po FFA podacima usljediti vec sljedeci tjedan.Vidjecemo dali je to bilo to ili se je pojavio ozbiljniji prodavac, vec iduceg tjedna.

SAM PROTIV SVIH

DA nebi opet bilo da navlacimo, FFA podaci obicno dobro predvidjaju smjer kretanja BDI ali mogu i zakazati.

SAM PROTIV SVIH

Iduci tjedan prognoziram rast atpl.na bazi od cca 10-15% na sadasnju cijenu .Svatko ima svoje analize i svoja uvjerenja,pa tako i ja..Ovo baziram na psiholoskom momentu ath-a bdi-a.koji ce se dogoditi(ako je vjerovat Geronimu)

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

Kolega vrlo je izvijesno da bi se ATH BDI trebao napasti ali nikad se nezna pogotovo u ovom poslu.

SAM PROTIV SVIH

Bio je sad na televiziji ante jerković iz njegovog govora se dalo iščitati kako cijenadionice atlanstke plovidbe ne odražava pravu njezinu pravu vrijednost

New Report

Close