ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Današnje trgovanje potvrđuje da su prodavači umorni prodaje a kupci vrlo vrlo oprezni….glavno da ne idemo prema dole odnosno samo neka svaki dan idemo tako gore…. [wink]

Imam nekoliko pitanja:
1. Kako se to umoriš od prodaje?
2. Kada kupci nisu oprezni?
3. Kako to misliš samo da ovako svaki dan idemo gore, pa mi smo u minusu od jutra??
Unaprijed hvala na iscrpnim i nadam se jasnijim objašnjenjima [huh]

ATPL 30.05.08. ZTM 15:10:21
agregirana K/P
1957 vs 8249

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

danas vrlo slab promet ATPL tek na 7.mjestu , iza INA,HT,VIRO,DLKV,IGH,LRH

igre igrice, na 4000 nalog od 1000 komada na prodaji , cista manipulacija trzistem, kad se ugleda ukupna kupnja prodaja

idemo li opet na 3000…..?!

idemo li opet na 3000…..?!

Ou yeah [thumbsup]

I'LL BE BACK

igre igrice, na 4000 nalog od 1000 komada na prodaji , cista manipulacija trzistem, kad se ugleda ukupna kupnja prodaja

na 3100kn 2500 kom na prodaji..

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Ako već ne pratimo BDi i ine….mogli bi barem pratiti Grobex… [proud]

Da mu se približimo vrlo bi se brzo maknuo na gore….manipulatori najobičniji…

na 3100kn 2500 kom na prodaji..

[/quote]

ja prodo dobro parče ovog lađara…sad gi ne znadem da l da držim i dalje oto šta imam ili da i to prodadem? molio bih gi stručnije da mi kažu šta da radim? da li da kupim još jedared docnije po nižoj ceni ili da samo posmatram šta će se desi?
De je sad onaj Dže ronimo? [huh] [sad]

Mnogi forumaši imaju multinickove, a samo ja Sisoje imam, bre, multiforumaše

kolega je u pravu, netko opako stisce cijenu, da stvarno zeli prodati ne bi stavljao takve naloge!

kolega je u pravu, netko opako stisce cijenu, da stvarno zeli prodati ne bi stavljao takve naloge!

jeste dabome da je tako.sad shvatam. fala drugar. ima da popijemo po jednu kad se sretnemo
na Tašmajdanu

Mnogi forumaši imaju multinickove, a samo ja Sisoje imam, bre, multiforumaše

New Report

Close