ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

od kolege iznad post,prijavljujem za post godine

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

Pali drays, eagl i neki drugi
kako to tumačiti?

Čemu? ATPL se ionako ravna po Crobex-u.. to je opće poznato i sve poznatije, i onaj BDI više ne gledam, pa ako i padne na 6.000, a Crobex se bude držao na očekivanju izvanredne dividende HT-a, za ATPL nema straha.. Stoga, trokut, kutomjer, šestar i redalicu u ruke pa šaraš po Crobi i drmaš po ATPL.
Još bolje, da se ne mučiš individualnim pikanjem dionica, lijepo kupuješ i prodaješ udjele u OTP indeksnom fondu. Još jedna velika prednost je i šta napokon znaš krivca ako ti ne ide po planu.. pogledaš se u ogledalo i jednoglasno zaključite: fond manager!

Volio bih pročitati nečiji komentar ili analizu današnje trgovine crobex na +0,90% (zahvaljujući ht i ina) atpl na -1,11% uz naprosto nevjerojatno mali promet (debelo ispod 1 mil. kn u 12:20h!!), prije nego izađe bdi za danas i ovaj forum bude zatrpan (be(z)načajnim komentarima na njega…??

evo sada je 12,28 a, moj 1. post od 11.59 je još na moderiranju?

zašto tako dugo?

btw, neznam kako ga je poštovani kolega dakladd uspio pročitati?? [proud] [tongue]

80 dionica po 2895( 4) se prodalo u sekundi

izgleda da nam ipak slijedi zaron na još niže grane…

Kolega Špancir koliki je PE genca ?Bio bih zahvalan i na PS.Inače njihovi ugovori me nisu oduševili a ps i pe u nebesima.

Oko 11 , a naš oko 8.
Oni imaju capesizeove , a i kotiraju na drugačijem tržištu.
Razlog zašto sam postao ugovore panamaxa je bahato razbacivanje stotkama.
A mislim da Uprava što se tiče toga radi sjajan posao – TCE u odnosu na prosječnu veličinu broda im je isti kao i kod toliko spominjanog Dryships , sve kako su oni većinom na spotu.
Ali , nije dosta dok nema stotke.
Pošto sam staromodan , puno bih rađe da u 3.Q prosječni TCE recimo dođe na 50,000….

Ispravak netočnog navoda – mislio sam na 55,000 ; oko 50,000 se mislim već mota.

80 dionica po 2895( 4) se prodalo u sekundi

izgleda da nam ipak slijedi zaron na još niže grane…

upravo suprotno, ja bih rekao.

I'LL BE BACK

Pažnja!

Nakalemili su velike naloge na prodaji dosta visoko da naruše K/P, a skriveni su na bidu!

pozdrav!

I'LL BE BACK

evo sada je 12,28 a, moj 1. post od 11.59 je još na moderiranju?

zašto tako dugo?

btw, neznam kako ga je poštovani kolega dakladd uspio pročitati?? [proud] [tongue]

mozda sam vidovit-tko zna…nisam mislio na vas post za post godine,vec za post kolege kojeg ste citirali,da nebi bilo nesporazuma..

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

Građevinari lagano krenuli prema gore, eto i nas za njima…
Imam ovu zse u malom prstu [lol]

Građevinari lagano krenuli prema gore, eto i nas za njima…
Imam ovu zse u malom prstu [lol]

Kad imaš zse u mp, reci nam gdje će završiti atpl danas u 16h
[proud]

New Report

Close