Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 334.572 | 6,828 | 49,00 | 49,60 | 3,38% |
Ajde kada svi vec hvale ATPL, ja cu reci nesto protiv. Njihov Hilton. Super lokacija ali brat bratu nije za 5 zvjezdica. Sobe male, nema LCD telku. A cijena 2500 po noci. Dobro za firmu i P&L, lose za goste. ALi pozicija samo takva
naplacuju tu “poziciju” koju imaju……nekad se samo pozicija i placa [smiley2]
Ajde kada svi vec hvale ATPL, ja cu reci nesto protiv. Njihov Hilton. Super lokacija ali brat bratu nije za 5 zvjezdica. Sobe male, nema LCD telku. A cijena 2500 po noci. Dobro za firmu i P&L, lose za goste. ALi pozicija samo takva
Sobe male?!
Varaš se. U većoj sobi, u nekom hotelu kod nas, nisam noćio.
BDI Baltic Dry Index (BDI) -5 9561
Ali onaj bitni dijelovi rastu[smiley2]
jel zna netko nesto o preuredjenju Gruža u luxuznu marinu u sklopu koje bi trebali biti i hoteliu vlasnistvu ATPLa?
još nikakve fizičke prenamjene nisu počele , sve je još u papirologiji. pretpostavljam da je predmet već na obradi u gradskom poglavarstvu i u županijskoj lučkoj upravi.
hotel koji će biti u centru pažnje je hotel Lapad , kojeg će podići za zvjezdicu.
Koliko je Dubrovnik izgubljen slučaj bio kad je bio rat i ovisio o pomoći Zagreba tako danas imamo drugu krajnost.Kako?
zahvaljujući tržištu nekretnina pola dubrovčana su milijunaši a još oni koji su sačuvali dionice ATPL da ne govorim.
Dubrovnik je daleko najbogatiji grad u Hrvatskoj zahvaljujući burzi i tržištu nekretnina.
p.s. dovoljna je jedna srpska granata da sve ode u vjetar
a tu uskacu BVO-e i modernizirani tenkovi
BDI Baltic Dry Index (BDI) -5 9561
Ali onaj gdje su bitni dijelovi za ATPL, rastu
jel zna netko nesto o preuredjenju Gruža u luxuznu marinu u sklopu koje bi trebali biti i hoteliu vlasnistvu ATPLa?
Atlantska je zajedno sa Ingrom ušla u projekt mega-marine, te, kako kaže Jerković, kupila i hotel Lapad
da im služi kao recepcija za tu marinu[smiley2]
Što se tiče same marine čeka se odobrenje GUP-a od Dropulićke, a Lapad se obnavlja i preuređuje u hotel sa 4 zvjezdice.
Inače Atlantska je kupila i Grand hotel ali još nisu počeli obnavljati, naravno zbog neizdavanja građevinske na vrijeme.
Mislim da ćemo pričekati iza izbora sa početkom tih radova
stanje od 30. lipnja kod SDA
Hvala.
a tu uskacu BOV-e i modernizirani tenkovi
mislim da cemo taj scenarij jos neko vrijeme morat sacekat [smiley2]