ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 03.11.2024. u 12:39
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,15
1.839
39
47,10
48,30
-6,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

kolega špancir kad ono dolaze novi brodovi za atlantsku i koliko njih, već sam zaboravio, mislim na one koji moraju doći ove godine-one nove naruđbe me sad ne zabnimaju, hvala

&

Uprave su im različite, ali djelatnosti idu ruku pod ruku. Kako će rasti cijena nafte tako će rasti potražnja za prijevozom rasutih tereta.

kolega špancir kad ono dolaze novi brodovi za atlantsku i koliko njih, već sam zaboravio, mislim na one koji moraju doći ove godine-one nove naruđbe me sad ne zabnimaju, hvala

Zagreb srpanj , Pracat kolovoz , Držić 2009.

Još jedna dobra vijest,Hotel Lapad skoro gotov unose namještaj,rastu kapaciteti kako brodski tako i hotelski. [thumbsup]

IMT?

@Kamenac
Zaboravio dodati vjesticu koja bi – uz BDI – mogla debelo srušiti našu miljenicu:
…..Zaposlenici T-Hrvatskog Telekoma do 16. lipnja mogu predavati ponude za kupnju dionica T-HT-a pod posebnim uvjetima. Pravo na upis dionica ima oko 55.000 bivših i sadašnjih zaposlenika.
Moći će predati ponude za kupnju neograničenog broja dionica. Jamči im se kupnja najmanje 135 dionica……
[/quote]

Neznam samo tko će kupovati HT uz ovakve cijene na tržištu a moraš još čekati trenutak kad češ i moći prodati dionice. Otac mi je bivši zaposlenik HT ali mi ne pada na pamet kupovati dionice po tim cijenama. Bolji je onda bio IPO. Raspolažeš s dionicom kada hočeš, a cijena je bila malo veća…

Knele,ako dionica padne ispod 2650,ja ti sve svoje prepisem,po 2000 kn,

može i meni [wink] nudim 2010 kn

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Još jedna dobra vijest,Hotel Lapad skoro gotov unose namještaj,rastu kapaciteti kako brodski tako i hotelski. [thumbsup]

Prema zadnjoj informaciji gotovo sigurno otvaranje 15/06. [thumbsup]

Vaš link

Prema rezervacijama sudeći , start 01.06.08.
Moramo požuriti s rezervacijama kad saznamo za Skupštinu.

Ugovori,

Pozdrav

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

a gdje nam je kolega indijanac, zar on više nema atpl?

Ajde febo zar i ti ko Knele(C.rtm..n) prodo prekasno, pa sad svi neka pricekaju cijenu ispod 2700, kako bi mogli sto jeftinije dokupit (bez konkurencije).
Obicnim citaocima, sada vidite kako je tesko biti trgovac, i kako se swingeri, koji su kupili iznad 2900 osjecaju!! Iako ne trebaju brinuti ATPL (kvaliteta je vec iznesena) ide u kratkom roku na 3500 kn. Eto ko su ovce za sisanje kako vas oni najcesce nazivaju uz knele-ov naziv: bit ce "unutarnji nemir nize klase
Ali onaj ko ne zeli dozivljavati sokove nema mogucnosti swinganja (day tradeing-a) treba kupiti dionicu ispod nominale firme koja ima siguran i trazen proizvod (PTKM, Adrs-p-a), jos ako je najava privatizacije, mirno ce spavati i kad otvori oci (za koju god. ili prije) dionica 300% ili veci rast.

Dodajem tko je kupio Atpl ispod 2800 i prodaje ju ispod 3100 bespotrebno si stvara trosak brokerske provizije.

([b]moje[/b]) želje meni -želim i tebi

LETAC , knele nije nikakav kartman!

i knele nije prodao atpl, kupovao sam ju po 110 kn za tvoju informaciju, zajedno s onima koji ju sad prodaju i cine market mejkere na ovoj dionici! Isto tako priznajem da nemam ni pribliznu kolicinu kao dvoje doticnih ljudi koji su glavni okretaci smjera na ovoj dionici, ali sam je toliko davno kupio da mi je svejedno jel 3800 ili 2500!! oni koji su bolje informirani, onda i znaju da pojedini clanovi nekih brokerskih kuca imaju takve kolicine ove dionice da bi se decki iz 10 ten mogli sakriti i posramiti pred njima! Ja sam svoj savjet malim ulagacima jucer iznio, danas ce bdi kao sto je kolega indianac vec procitao i postao ici gore. a kada bi bio mirovinac, netko me pitao, atpl definitivno ne bi bio moj izbor za vecu kolicinu ulaganja, to bi bila svakako ina, ht, adris…ovo je preriskantno za takve tipove ulagaca!

New Report

Close