Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 9.408 | 192 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
@jozo daj pivu
jel može kakav link za informacije o kašnjenju ovih novogradnji
Sumnjam da Korejci i Japanci kasne u ovim postocima.
Molim te izvor [smiley]
@jozo daj pivu
jel može kakav link za informacije o kašnjenju ovih novogradnji
Sumnjam da Korejci i Japanci kasne u ovim postocima.
Molim te izvor [smiley]
kasnjenja su velika , potres je prouzrokovao velike probleme, neke grane proizvodnje ce morati trpjeti zbog primarnijih stvari. al evo da nije sve tako bajno moram reci da se velike nade kina polaze u zeljeznicki prijevos sirovina!
bdi je u kratkorocnoj korekciji, ali do olimpijade ste mirni, tada bi o mojim saznanjima moglo doci do ozbiljknijeg pada bdi a i sugeriram da prije toga skratite pozicije na plovidbama, nakon olimpijade bi sve trebalo biti ok do 10 mjeseca, i mislim da je ljetna stanka dobra prilika za ulaz u atpl po mojoj procjeni niskim cijenama!
Vidim kolega da polako dolazite na moje.Ljepo je za čitati ono što sam najavio i još kada vi to pišete.
Strah me četvrtka u Americi i izvještaja o BDP-u mjesečnom ako bude loš odoše Ameri u MP3 pa i Evropa za njima pa za predpostaviti i CROBINJO.E sada dali će Crobinjo povući i ATPL to ne mogu znati.
Bolja varijanta je da nas Ameri ugodno iznenade i sa ovim padom nafte danas moglo bi se nastaviti u revijalnom tonu .
Što se tiče BDI za sada po meni nebi trebalo biti problema.
da mi niste ne informirani.
Pmx: Better bid…q3 71 +4k q34 70500 +4k cal09 58k +2k
Capes: Supported post index…q3 155500 +6500 q34 155k +5500
cal09 119k +3k
Zašto ste kolega izdvojili samo ove , koji su u PLUSU??
zašto nema onih koje ste prije puno češće navodili, kao što su:
DRAYS – 3,49%
EAGL -2,07%
EUROS -0,38%
DIANAS -2,52%
EXM -0,90%
GNK -2,32 %
itd…
Strah me četvrtka u Americi i izvještaja o BDP-u mjesečnom ako bude loš odoše Ameri u MP3 pa i Evropa za njima pa za predpostaviti i CROBINJO.E sada dali će Crobinjo povući i ATPL to ne mogu znati.
Bolja varijanta je da nas Ameri ugodno iznenade i sa ovim padom nafte danas moglo bi se nastaviti u revijalnom tonu .
Što se tiče BDI za sada po meni nebi trebalo biti problema.
zašto toliko sumnje da ako crobinjo zaroni neće povući i atpl
atpl i crobinjo zadnjih dana , a i ranije u jakoj korelaciji, zar ne
Kolega ja sam naveo FFA za BDI a ne tvrtke.Znači sutra bi BDI trebao ići gore jer su CAPES i PANAMAXSI u plusu.
A do kraja dana će se i ovo popraviti
DRAYS – 3,49%
EAGL -2,07%
EUROS -0,38%
DIANAS -2,52%
EXM -0,90%
GNK -2,32 %
Usporedite navečer.
Zato što očekujem da bi BDI mogao na ATH.Pa me živo zanima ako Crobex bude padao kako će rušiti ATPL kada je BDI na ATH.
Zato što očekujem da bi BDI mogao na ATH.Pa me živo zanima ako Crobex bude padao kako će rušiti ATPL kada je BDI na ATH.
na isti način kao i do sada
Samo ću jednu činjenicu naglasiti, grafovi atpl, igh i crobexa su indentični (prvi aksiom zse[lol] ) pa ako je bdi u stanju pogurati gore brodara, i npr. građevinara onda će svi zajedno i crobex s njima gore ako ne -ne! Ma koliko mi navijali za druge scenarije i bili nam logičniji.
Nemoj zamjeriti ali mnogo veće iznenađenje ili pravo čudo bi bilo da građevinari skupa s crobexom krenu u suprotnom smjeru od atpl ma kakav bdi bio. To je jednostavno tako ma koliko mi šutjeli o tome, dokaza ima koliko hoćeš ali to vjerojatno znaš bolje od mene jer mislim da si mnogo iskusniji u ovom odručju samo ne kužim zašto se uvijek iznenadiš?
Pretpostavljam da te ponesu emocije što nije za zamjerit [thumbsup]