ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 17:13
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
21.266
434
49,00
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Po Amerima, zbog visoke cijene nafte, cijene transportnih dionica bi trebale tonuti.
Tako bez brige za ATPL. Opravdano tone.

Da , vjerovatno će sav transport stati a roba će se teleportirati s jednog mjesta na drugo.

VIdim da je puno forumaša kapitaliziralo ATPL i sad druka "nebili" jeftinije kupili [cool]

krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....

Vlaho Lonza na "Pomorskoj večeri", radio Split!

Zar je Orsula u 10-godišnjem čarteru? 1-2 su na spotu..

Bilo bi dobro znati koji su brodovi u spotu.Moji kandidati su:
City Of Dubrovnik
Jadran
Pelješac

A jel se zna otkad/dokad je Orsula u 10g čarteru i jel po prihvatljivoj cijeni?

..inače to za spot i Orsulu je rekao u sklopu odgovora na pitanje o utjecaju porasta troškova goriva na poslovanje. Rekao je da na ATPL ne utječe jer je politika firme da daje brodove u najam i tako će i ostati. To smo i znali (pretpostavljali) al eto i od njega da čujemo.

"Mi uglavnom sve naše brodove, osim možda jednog dva koje operiramo na bazi putovanja, zaključujemo na vremenskoj bazi i to na kraće i duže periode" … "to je politika kuće i toga ćemo se držati i dalje"

Lijepo je opet vidjeti zeleno [thumbsup]

IMT?

Preorao za Orsulu nista jos nisam nasao inace sinoc u aziji svi brodari u dobrom plusu.

SAM PROTIV SVIH

Bilo bi dobro znati koji su brodovi u spotu.Moji kandidati su:
City Of Dubrovnik
Jadran
Pelješac

I ja pretpostavljam da je riječ o budućim zamjena staro za Zagreb i MP. Dakle, Jadran i Pelješac. Koliko ja znam COD je zaključen ove godine, zar mu je istekao čarter?

atpl se zeleni, a građevinari crvene ajd da sam i to doživio na zse [shocked]

City of Dubrovnik definitivno.Nasao na bloombergu da je u 4 mjesecu isao po 105000$

SAM PROTIV SVIH

City of Dubrovnik definitivno.Nasao na bloombergu da je u 4 mjesecu isao po 105000$

na koliko dugo, imaš link?

samo ovo

SAM PROTIV SVIH

New Report

Close