ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 09.11.2024. u 16:43
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
334.572
6,828
47,70
49,00
3,38%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ja čak nudim 2300 ako netko želi prodati a mogao bi i povisiti na 2500(ovisi o paketu čim veći to bolje) možemo se još dogovorit [lol] [lol]

A pogledaj tek ovo netko stavi 90 komada na prodaju i svi se žure staviti nalog ispod njega
[lol]

Mislim da ćemo opet na 3000 kad Atlanska narući dva svemirska broda tipa Enterprise

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Ova dionica je ipak jako zahvalna za ulazak jer i 2112.g. će se netko ukrcati ispod 29xx i misliti kako ima dobar ulaz [lol] [lol] [lol]

Mavan,

Ajde pođi drukat negdje drugo. Razumjeli smo da si prodao i da bi se želio ponovo ukrcati.

Mislim da ćemo opet na 3000 kad Atlanska narući dva svemirska broda tipa Enterprise

Možda zavisi koliki će biti BDI [lol] [lol]

I onda je pitanje kako će tržište reagirati na to ……..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Novi Ugovori……

Kada ATPL potpiše bilo koji ugovor za svoj brod biti će vidljiv ovdje, zato treba neprestano gledati………… Pozdrav

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Moram kod doktora po kapi za oči kol’ko je sve crveno….

Ova dionica je ipak jako zahvalna za ulazak jer i 2112.g. će se netko ukrcati ispod 29xx i misliti kako ima dobar ulaz [lol] [lol] [lol]

Mavan,

Ajde pođi drukat negdje drugo. Razumjeli smo da si prodao i da bi se želio ponovo ukrcati.
[/quote]

Da bar.
Nisam i zato sam pun sarkazma ovih dana, nije pametno biti preozbiljan zadnjih dana [wink]

zdenka +3.0% ma looooooooool
a atpl -3%
gadi mi se i ZSE i fondovi i ulagači mali i day traderi i sve živo i mrtvo što ima veze s dioničarstvom u Hrvata

Poruka brokerima, nećete dobiti moj HT nikada, možda od mojih unuka

w buffet je probudio duhove..covjek ide u shoping po europi,pa nece vald platiti skuplje kada moze jeftinije…svaka mu cast,a i nama.

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

Stigla novogradnja [thumbsup] Kap. Jerkoviću.

IMT?

New Report

Close