Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 14.455 | 295 | 47,90 | 49,00 | 0,00% |
Mislim da bi poduzeća trebala poraditi na kulturi ophođenja prema dioničarima, posebno malim. Čak i uspješnim firmama poput ove, tržište kapitala a samim time i oni koji na njemu sudjeluju su zadnja rupa na svirali svim upravama.
Zašto uprave uoće ne vode brigu o politici dividende?
Zato što sami sebi nagrade dodjeljuju "po komadu" u dionicama naravno. I dividenda im u tom slučaju nije potrebna.
Osim što bulaznimo o fer cijeni, mogli bi se pozabaviti pojmom FER DIVIDENDA. Zamislite da Atlantska objavi vijest da daje dividendu od 200 kn, ali samo onima koji dionicu drže najmanje 6 mjeseci. Mislim da bi bilo manje ovakvih stampeda a i tržište bi se s vremenom ustabililo.
U svakom slučaju , bit’ će interesantno od jutra : tobogan ili učvršćenje podrške ?
Inače , ispričavam se svima koji su mi poslali privatne poruke što zbog poboljšanja portala ne mogu otvoriti ni poslati PM.
Ako je baš nešto bitno , PM na konkurentskom portalu mi nije unaprijeđen , pa funkcionira.
Zadnja cijena u srijedu 2813kn a sada prvi na prodaji 2725kn. Ne razumijem zasto se opet stvara umjetna panika?
@ Simone:
Opet lupetas. ATPL je jedna od najtrasparentnijih firmi na hrvatskom trzistu, pogledaj samo njihove buletine.
Sto se tice dividende, ona stize. A i to da bi se trziste ustabililo, to mozes okaciti macku o rep. Pogledaj HT. A zanimljivo je da prigovore i jadikovke oko nestabilnosti cijene upucuje upravo covjek koji trejda sa ATPL. Valjda tako pridonosis stabilizaciji…
I da, naravno, ti da imas firmu ne bi koristio backdoor, odnosno isplacivao si nagrade putem dionica znajuci da LEGALNO mozes izbjeci porez. Ti bi, a tako i radis, platio porez makar i ne morao.
Uostalom, uvijek imas izbor, zaobidji takve firme i dionice. Nemoj trgovati s njima.
Evo Simone za ovakav komentar ti dajem 100.
Hvala, ali Sakai me je odmah srezao s 1% [lol]
A netko treba za bubreg
2.640,00 6
2.649,99 5
2.650,00 40
2.729,00 25
2.729,95 8
2.730,00 24
2.749,00 19
2.749,99 9
2.750,00 25
2.770,00 9
Aj probaj nesto argumentirati, pa ces dobiti i 300 %.
Kolika je zarada po dionici prosle godine? Koliko je od toga odvojeno za dividendu?
Kako se krece cijena dionice sa najboljim dividendnim prinosom (u iducih nekoliko godina) HT?
Pa i poslije još jednog blistavog početka dana, naravno kad je pad u pitanju atpl ne prepušta primat nikome [thumbsup] mislim da možemo slobodno i bez ustezanja ustvrditi da je u omjeru poslovanja i kretanja cijene dionica atpl najgora na zse i suvereno potvrđuje taj primat iz dana u dan s lakoćom kako to samo istinski majstori svog zanata znaju [thumbsup] [thumbsup]
Ova dionica je ipak jako zahvalna za ulazak jer i 2112.g. će se netko ukrcati ispod 29xx i misliti kako ima dobar ulaz [lol] [lol] [lol]