ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Najlakše okriviti nekoga a najteže je dati prave informacije koje otkrivaju istinu poslovanja ATPL i događanja na tržištu, a to treba biti bit foruma, da se svi špekulanti izbace, a ATPL ima dosta špekulanta, i sam kapetan Jerković je to rekao da cijena dionice ATPL nije vođena poslovanjem firme nego nekih drugih čimbenika odnosno osoba……

Njemu su ti mediji nesto kao forum nama, pa sad ti znaj sta stvarno misli i radi… [lol]

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

A čujte kolega BigBoss dok mi postamo dobre vijesti koje bi trebale povoljno utjecati na cijenu dionice i ljudi kupuju na osnovu toga i zarađuju onda su svi sretni i zahvalni,
ali kad cijena dionice počne padati onda smo mi krivi što smo ukazali na dobre vijesti.
Pa majku mu poljubim ili su dobre vijesti ili nisu.
Ja ne znam šta bi trebali pisati na forumu.
Kao što sam prije rekao mene osobno zanima me niti vrt niti domaćinstvo.
A za vas koje ne zanima ono što je vezano uz ATPL, postoji forum mojvrt.com

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Uglavnom, da ne duljim, dosad je ova BBŠ analiza vjerodostojna 100 %. Zainteresirani, pazite da ne zakasnite na iducu rundu 😀

Inače samo pasivno pratim forum,ali pošto i ja koristim ovu metodu moram se javiti. Ako je ovu
metodu kolega Sakai patentirao zanima me je li to otvorena metoda ili ocekuje odredjenu naknadu?

Po tvome onaj koji posta stvarne informacije navlači, pa tako su pojedinci navukli sve na krizu INA, HT, DKLV, KOEI, ERNT, a jučer su ti isti pojedinci oborili FTSE indeks, DAX indeks, DOW jones, NASDAQ, Nikkei, ujutro i cijelu azijsku burzu, [lol] [lol]

Budi objektivan a ne subjektivan, kontrolu imaju samo najveći investitori, koji imaju puno novca i dionica, pa ako hoće srušiti će ako neće onda će ju dignuti
[/quote]

A oni ne vjerujem da čitaju ove postove, ili objektivno ne kupuju ili prodaju na osnovu naših blebetanja (bila ona točna ili ne)…

Malo logike ne bi škodilo – usporedio si troškove 48 brodova sa prihodima fiksiranih 14
brodova.Oni su otprilike isti.To znači da ukupne troškove koje si dobio trebaš podijeliti s otprilike 48 i dobit’ ćeš ukupnih troškova otprilike 15,000 $pd po brodu – što je realno.

Hvala na ispravci..
No, svejedno bit mog posta je bio da u odnosu na današnje cijene vozarina 14 zaključanih brodova (što ni za DRYS nije malo) s 48.300$ per day je mala cijena i svakako neće opravdat rezultate prvog kvartala….

Inaće offtopic

NE SVIDJA MI SE NOVI IZGLED FORUMA.

1. Gdje se (i dali) mogu boje promjeniti?
2. Gdje se (i dali) može promjeniti raspored navbar-a…

Osnove designa web stranice nalažu da navbar koji se sada nalazi na desnoj strani bude na lijevoj strani. A boje su čudno izabrane…

@sakai, jesi na ovo mislio?

Na ATPL i DLKV kupnja jača 3 puta od prodaje

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Neki su se izgleda uznervozili jer su se nadali jeftinoj kupovini do koje nije došlo. Negativnih vijesti za ATPL jednostavno nema, a mali ne nasjedaju više tako lako na umjetno izazvane valove panike. [thumbsup]

evo malo friskih vjesti u vezi panamax vozarina. [shocked]

http://www.lloydsshipmanager.com/ll/news/mad-market-drives-atlantic-panamaxes-to-record-highs/1211297362848.htm;jsessionid=52810FA26C42CBE5EEDE3E127B1E6CA9

two bad....milosh dead

Zato je ovo dobra prlilika za kupnju!

14.04.2008.

Neki su se izgleda uznervozili jer su se nadali jeftinoj kupovini do koje nije došlo. Negativnih vijesti za ATPL jednostavno nema, a mali ne nasjedaju više tako lako na umjetno izazvane valove panike. [thumbsup]

Jedino ako amerikanci ne sruše svoju burzu pa opet ne naprave neki nered, oni tako rade što govori da je jako špekulativna burza ali jako likvidna, i zato neke dionice brže rastu a i padaju…..
Najveći manipulatori

Pozdrav

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Volio bih da si u pravu , ali ne požuruj sa zaključcima.Neki dan je već bilo:….nikad više ispod 3xxx !
Vidjet ćemo ako BDI padne dan-dva.

New Report

Close