ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 04:24
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,37
2.985
63
47,20
48,20
1,06%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Šta ti uradiše od tog brodića u avataru? Skratilo mu provu, a krma i toranj nestali.

Reklo bi se bareboat carrier.

Slucajno znam, al znas kako se kaze na ovom forumu "u fazi sam dokupa". A, kao sto rekoh, jos sam i tast uz to . 😉

Majstore, najbolje informirani guruu brodarstva, reci nama lazarima koji je to dan kada istječe bareboat Pelješcu? [pray]

Šta ti uradiše od tog brodića u avataru? Skratilo mu provu, a krma i toranj nestali.

Je, Zuikaku je u bareboatu vec nekih 60 i kusur godina 😀

Ne mogu Chill, trebali su i drugi ulagati u znanje a ne navlacenje.

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Ja sam komentirao da su fondovi kupovali po 3500 i da će ta cijena biti opeta kroz neko vrijeme pa me neki s foruma poklopio da šta ja pričam, usput ako ovako fondovi kroje burzu zašto su u minusu i 25%..

Je, Zuikaku je u bareboatu vec nekih 60 i kusur godina 😀

Ne mogu Chill, trebali su i drugi ulagati u znanje a ne navlacenje.

[/quote]

u rujnu 2008???????????

Navlačenje kažeš.. ako smo mi navlačili, kako se onda zove kad George Economou na objavi kvartalnih rezultata sastavi prezentaciju u kojoj kaže da bi, u usporedbi s drugim brodarima, DRYS trebao biti na 200 USD? Slušao sam conference call i to je rekao, potkrepljujući to podacima s ovdje priloženog dokumenta..
Peer analiza je na stranama 14-17, a rečeni zaključak je izjavio uz stranu 17. Navlakač, nema mu ravna na cijelom forumu!

..osim toga, nisam to još nigdje pročitao, ali rečeno je da su danas argentinski farmeri prekinuli štrajk kojim su blokirali izvoz žitarica, šta će, naravno, pozitivno utjecati na vozarine itd, itd.

Od bitnog još bih izdvojio da su ga pitali, s obzirom da je zaključio par dugih chartera, da li smatra da smo na vrhuncu tržišta. Rekao je da nije zbog toga i da još uvijek ne smatra da smo na vrhuncu, a napravio je te duge chartere jer ionako ima veliku flotu, krenio je u diverzifikaciju poslovanja itd.. pa da malo smanji rizik osiguravši si nešto sigurnih prihoda.

Ma kakav Economu.

Ovo je guru.

http://www.cnbc.com/id/15840232?play=1&video=747331261&__source=yahoo%7Cheadline%7Cquote%7Cvideo%7C&par=yahoo

ako on kaze da se kupuje onda se kupuje

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Može li netko od informiranih objasniti zašto je DRYS nastavio tonuti, a DSX EXM i NM imaju lijep rast.
http://finance.yahoo.com/q/cq?d=v1&s=DRYS+DSX+EGLE+ESEA+EXM+GNK+NM+QMAR+TBSI

Moto Nautilusa: MOBILIS IN MOBILI

evo dobrih vijesti zemlje zaljeva ulažu 18 milijardi dolara u proizvodnju čelika, a znamo što im za to treba-željezna rudača!!!!!!! Bit će posla za brodare!!!!!!
Vaš link

Decko s foruma na Yahoo kaze " Wild ride today watching the dry bulkers. I tried to buy some DRYS but it didn’t hit my limit order in the last 30 minutes.

Weird that some were up and some were way down. Especially DRYS down 5% and EXM up 2.5% – they usually trade in tandum.

Anyway, anyone looking at this a buying ops for any particular shipper? "

Moto Nautilusa: MOBILIS IN MOBILI

Evo naslov sa http://www.lloydlist.com

Panamax rates on Pacific surge to match capesize gains

Nazalost nemam preplatu pa ne mogu postati cijeli clanak ali i pocetak izgleda sasvim "obecavajuce"

Vaš link

two bad....milosh dead

New Report

Close