Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,15 | 1.839 | 39 | 47,10 | 48,30 | -6,00% |
Kakav potop, nema nikoga, ovo je gore od PTKM gdje je onaj sa starcem na faci jedan od najvećih što su navlačili?
Pa očito je da je nakon otvaranja DRYSa netko odlučio prodati. trenutno na 101$ ili -4%
Vidim da su odmah teorije zavjere počele hehe
Koja je ovo sorry bunch.
Kao, kupili ste dionicu ATPL jer firma proizvodi vise novaca nego naroddna banka i tome se ne vidi kraj, a onda cim cijena padne 100KN sve ide kvragu. Pa ne moze rasti 100KN dnevno, svaki dan, zauvijek! I Ina je pala 3%, pa sta?
Ovoliku kolicinu plasljivaca nisam dugo vidio.
Koja debilana.
Isti taj orderbook je bio i u 12mj.
Od tada je stalo ugovaranje… Mislim da je bolje da se ne javljam.
Pozdrav svima a ovima sto su prodavali u zadnjih pola sata – neka si sami izvuku usi. [bye]
Slažem se sa tobom. 3% i nije neki pad. Mislim da će sutra u obrnutom pravcu. samo neće ovaj puta stati na 3125. Mislim da će i gore.
svaki put kad krene profit taking ista priča, jedni likuju da će to sada padati, drugima su krivi neki koji ruše cijenu (valjda buldožerima), trećima neki koji su navlačili… e fakat je ovo smijurija od tržišta kad se svakoj promjeni cijene ljudi čude ko pura dreku.
ako je nekome svaka kapitalizacija dobiti takav stres i misterij, kako mu tek mora biti napeto u real lifeu, sa svakodnevnim izazovima od prelaženja preko ulice do plaćanja režija na pošti!
Kad crobex krene dolje atpl predvodi kolonu, a kad krene gore građevinari su u prvim redovima, već toliko puta viđeno…
Tu činjenicu treba znati iskoristiti…
Koja je ovo sorry bunch.
Kao, kupili ste dionicu ATPL jer firma proizvodi vise novaca nego naroddna banka i tome se ne vidi kraj, a onda cim cijena padne 100KN sve ide kvragu. Pa ne moze rasti 100KN dnevno, svaki dan, zauvijek! I Ina je pala 3%, pa sta?
Ovoliku kolicinu plasljivaca nisam dugo vidio.
Nemaju para za ici u dokup i ostaje im jedina opcija a ta je da mora letit u nebo. E, pa ne ide to tako. Strpljenja.
gorgija, majstore! svaka ti dala.
ljudi ne kuže da se ja još moram vratit u ATPL, uz još ljepši diskont, dakako.
ako bude sreće, možda već ovaj tjedan… [proud]
Pa očito je da je nakon otvaranja DRYSa netko odlučio prodati. trenutno na 101$ ili -4%
Vidim da su odmah teorije zavjere počele hehe
čini mi se da danas nije često spomenut taj podatak od -4%, kao kad je stalno išao gore ,namjerno ili slučajno, pitanje je sad? ,