Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 42,78 | 1.626 | 38 | 42,50 | 43,00 | -1,16% |
evo tko zna norveški neka prevede…
Bulkindeksen Baltic Dry Index er opp nye 84 poeng til 11.793 poeng i dag. Det tilsvarer 0,7 prosent.
***obrisano***
Bulk index Baltic Dry Index je narasao 84 novih bodova na 11.793 danas. To je porast od 0,7 posto
@špancir
potpuno se slažem s navedenim. upravo zato je dobro da je BDI i sad visok jer tko zna kad će se ugovarati dotični brodovi. iskreno se nadam da nisu ugovoreni prije više od mjesec dana u vrijeme kad je BDI bio niži, ali mislim da je pogotovo ova uprava malo pametnija što se tih stvari tiče i da brodovi još nisu zaključeni…
p.s. kao što je smootko rekao stariji brodovi ATPLa su na spotu tako da se može očekivati i viša zarada u 2Q nego u prvom bar što se njih tiče. mada bi i sa ponovljenim 1Q bio zadovoljan…
Duboko vjerujem u još bolji 2Q. Približava se turistička sezona pa će i avio kompanija i hoteli pridonijeti dodatnom povećanju profita.
Di su sad oni koji su se kleli da su sve trpali u ATPL? Kao i obično nestali.
Vidi se nalog na 2900 kuna [bye]
Ma a gdje su takvi, jedino fondovi mogu da tako spuštaju cijene, a ne mali igrači……….
Onaj koji vara uvijek će varati, i tako su radili kada su srušili ATPL sa 2700 na 1950 isti princip ista metoda, ali ATPL neće ostvariti loše rezultate, i to je bitno
Ovo je strašno kakve se insinuacije tu rade. Pa nije ATPL pao zbog loših poslovnih rezultata ili neopravdanog dizanja dionice, nego su sve nalikvidnije dionice danas srušene za 2 do 4%, pa istu sudbinu slijedi i ATPL.
Evo vam total bulk orderbook pa malo razmislite.
Pozdrav
sve je to super,jozo,ali puno više bi nam koristila tablica isporučenih brodova do 01.05. recimo, a imali smo prilike vidjeti da se ove godine isporučilo jako malo brodova, tj. puno manje nego je bilo najavljeno prošle godine. Na CNBC-u imaš vijest da su brodari puno rasli, ali da još nisu dali sve. Prostor za rast postoji, a pogotovo kod naših kompanija koje nisu letjele u nebo kao primjerice američki brodari.
Ja se nisam klela,ali sam se nakrcala dobro i ako se vidi nalog na 2900 ,onda je to prilika za dokup [wink]
Oni koji su se kleli su nestali.
bas mi je drago da si se ti pojavio i brines se za jadne dionicare ATPL-a. Oduvijek su mi takvi altruisti bili najdrazi. [kiss]
Mislim da se sada želi isprovocirati neka panika i natjerati ljude na prodaju , a sve u režiiji onih koji su se iskrcali i sad bi ponovo kupili. Ne vidim nikakvog valjanog razloga zašto sada prodati.
Ili se javili reda radi 😀
Javljali se ili ne javljali se isto bi napravili, jer imaju novac i dionica i to stalno rade i tako se bogate, treba istražiti tko stalno ruši pa prodaje dionice, pa u isto vrijeme kupuje, ako tako neki fondovi rade onda….
Eto posla za Hanfu