ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovdje je kao u Jurassic Park-u… sve puno dinosaura! Što je najgore većina ljudi na listi ima ispod 200 dionica…

Taj broj oko 200 nije bio broj dionica, već tokena.
Dinosauri su imali min. oko 1000 po glavi.

Pa otkupit će od svih koji su bili nesuglasni s odlukom. Bez obzira koliko je novaca za to potrebno. Očito je većina odlučila napustiti ATLN. Razumno.

One, meni nije jasno o cemu vi pricate. Kakve veze ima otkup dionica sa glasanjem na skupstini protiv ili za ?

Pa otkupit će od svih koji su bili nesuglasni s odlukom. Bez obzira koliko je novaca za to potrebno. Očito je većina odlučila napustiti ATLN. Razumno.

One, meni nije jasno o cemu vi pricate. Kakve veze ima otkup dionica sa glasanjem na skupstini protiv ili za ?
[/quote]

Nikakve….ti samo cekaj, doci ce oni do tebe

Pa jel se na skupštini glasalo o točki 3. dnevnog reda?

https://zse.hr/userdocsimages/novosti/XEqPnyb9UNthcdv0CmKeBA==.pdf

I jel se donijela odluka? Jest. Kako da uprava društva zna tko je glasao protiv i želi otkup? Pa tako da izjavi svoje protivljenje u skupštinski zapisnik i zatraži isplatu.

Obzirom da je bilo mnogo dionicara, tehnički je to rijeseno na drugačiji način, al defacto i de iure učinak je isti.

Jedna po jedna…
Gazicka moze s Plenkovicem uskoro trgovati, mozda se i ministar Horvat sa stecajusama prikljuci!😡

Tko je na skupstini bio za neka sada prepusti dionice, ostali ne moraju i ne trebaju to napeaviti!

Pitanje svih pitanja je što sada nakon što smo glasali protiv odluke?
Čisto sumnjam da su započeli ovaj proces samo da smanje troškove držanja dionica na buzi.
Prodati ili čekati konačni rasplet, tj. eventualno delistiranje?
Uzeti vrapca u ruci ili čekati goluba na grani?
Eh kad bih bio u glavi većinskim vlasnicima!

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Pola ću izaći po otkupnoj, pola ću zadržati.
Tako da me ne brine previše da li ću faliti što sam zadržao ili izašao.

Trolam, hejtam, vrijeđam, ponižavam, omaložavami - mućki Džubrarim.

Šteta što ovo ide u delistiranje.
Ovo je bila najkvalitetnija dionica koju se moglo kupiti na zse. Imao sam je od 2014-2017. U nekim trenucima i više od 1000kom.
Naravno da većinski žele imati 100% svega što valja.

Pitanje svih pitanja je što sada nakon što smo glasali protiv odluke?
Čisto sumnjam da su započeli ovaj proces samo da smanje troškove držanja dionica na buzi.
Prodati ili čekati konačni rasplet, tj. eventualno delistiranje?
Uzeti vrapca u ruci ili čekati goluba na grani?
Eh kad bih bio u glavi većinskim vlasnicima!

Ostajem pa kako bude, nemam puno pa mogu podnijeti rizik a i na ovo sam planirao dugoročno…
Nije nagovor, samo moje mišljenje!

Ma ja ostajem pa di puklo da puklo… ni nemam neki dobar razlog, ali imam osjecaj da je to vrijednije nego sto je trenutna cijena. Realno, to je turizam u dubrovniku. To nikad nece propast

Člankom 332. st. 7. Zakona o tržištu kapitala propisano je da se odluka o povlačenju dionica s uvrštenja
na uređenom tržištu upisuje u sudski registar i stupa na snagu, ako je odluka donesena većinom većom
od devet desetina danih glasova, danom upisa odluke u sudski registar, izuzev ako je odlukom određeno
da počinje djelovati tek protekom određenog roka od upisa odluke u sudski registar, odnosno u svim
ostalim slučajevima, protekom 6 mjeseci od dana upisa odluke u sudski registar.

Ova Odluka donesena j e s 2.864.070 (dva milijuna osam stotina šezdeset četiri tisuće
sedamdeset) glasova “ZA” , 264.218 (dvije stotine šezdeset četiri tisuće dvije stotine i
osamnaest) glasova “PROTIV” te 941 glasa “SUZDRŽAN” . Ova odluka je donesena s
91,53% glasova zastupljenih na ovoj Glavnoj skupštini.

kroz 2-3 tjedna, danom upisa, dionica će biti povučena

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

New Report

Close