ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zanimljivo je i mjesto skupstine:), valjda su vlastiti kapaciteti unaprijed prodani

Kad je bal, nek` je maskenbal.
I ja onda ostajem do kraja.

Trolam, hejtam, vrijeđam, ponižavam, omaložavami - mućki Džubrarim.

Eto, došao dopis od Excelse, sad znamo i službeno da je otkupna cijena 191,81 kn i da barem za sada neće ponuditi više. Sumnjam da će po toj cijeni skupiti neku veću količinu …

Gdje se može naći taj dopis?

Neka gospoda malo odriješi kesu inače se neće baš usrećiti.
Kako je LRH dao ponudu oko 4.700 kad je tromjesečni prosjek tada bio oko 3.700 kn.

Naše cicije se uvijek pokušavaju nešto ogrebati.

Dopis je osvanuo jučer u poštanskom sandučiću, u kuverti od SKDD-a, što znači da će ga svi dioničari dobiti. Ponuda za LRH je uvjetovana kupoprodajom većinskog paketa i ne može biti manja od cijene po kojoj je kupljen većinski paket, samo može biti ista ili veća. Tako da to nema veze sa tromjesečnim prosjekom ….

Dopis se moze naci u postanskim sanducicima….
…ako ste dionicar…

Dobit ću kit* dakle.
Sad trebam naći koju sam adresu naveo kod SKDD prije 10 godina. Bilo bi mnogo jednostavnije mailom.

Eto, došao dopis od Excelse, sad znamo i službeno da je otkupna cijena 191,81 kn i da barem za sada neće ponuditi više. Sumnjam da će po toj cijeni skupiti neku veću količinu …

Sad bar znamo koji je minimum koji možemo dobiti to jest koji ce prag trebati prijeci Erste plavi ekspert kako bi povecao svoj udio prije delistiranja…
Pretpostavljam da nitko od nas ovdje na forumu nece biti na skupštini (niti posredno) iz razloga što se očekuje da Erste ponudi 191,81 + cca5% u medjuvremenu!

Рінат Ахметов "тільки небо - це межа!"

ne razumijem što se želi reći! kakav prag spominjete i zašto bi expert ponudio više?
ne vjerujem u taj scenarij. a koliko će skupiti excelsa dionica…. po meni vrlo malo.

usput, ima li netko iz SZ HR da ide na skupštinu? čk, vž, kc, kž, bj..

Evo se i CERP uključio u kupovinu. Sami sebi dižu cijenu za prodaju?

usput, ima li netko iz SZ HR da ide na skupštinu? čk, vž, kc, kž, bj..

Ja sam iz Vz i takoder me zanima isto.

Imam 2 kratka pitanja koja me zanimaju trenutno:

1. Ukoliko se odlučim prihvatiti i prodati po otkupnoj (191.81) cijeni, da li i koliko ranije trebam odregistrirati dionice?

2. Koliko je uopće trošak uvrštenja dionica na burzu? S obzirom koliko se tvrtke masovno delistiraju

New Report

Close