ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

,,, i ja sam im zahvalan, a volio bi da i moj ROMF kupi i po 220, kn i više , jer ne kupuju za špekulirati već za ostvatiti siguran prihod u budučnosti na MONOPOLU
[/quote]

Sun Tzu – [b]Umijeće Ratovanja[/b] & George S. Clason - [b]Najbogatiji čovjek u Babilonu[/b] vrijedi pročitati

Još jedna slučajnost…

Vaš link …

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Još jedna slučajnost…

Vaš link …

Hmm. Zanimljivo.
Država bježi prije Skupštine.
Ako unutar 5 dana ne nađe kupca za paket po cijeni oko 186 kn (zadnja prosječna poznata), tada spušta cijenu za 3% i tako sve dok se ne proda.
Ne mogu reći da je dobra vijest. Štoviše, mislim da je jako loše ako ne nađu kupca. Ne znam sad baš ni da bi Erste Expert kupio po tim cijenam paket, a stanje na bidu i nije baš bajno..

Trolam, hejtam, vrijeđam, ponižavam, omaložavami - mućki Džubrarim.

CERP nije mogao naći gori trenutak za izlaz. Uistinu kad se barata tuđim novcima, barata se preko kur_a.

A za koga to nije dobra vijest?
Za državu?
Nisam znao da ovdje ima toliko branitelja državnih interesa, čovjek bi rekao da bi se onda manje bunili protiv poreza na kapital.

i kakve to sad ima veze sa nama malima da li će prodati po 186, 180, 175…. ili uopče neće prodati!!???

imamo sigurnu min cijenu od 191,81 kn per share i skoro mj dana da odlučimo, ostati ili izaći! da li će biti viša? ehhh, to je vrlo zanimljivo pitanje!

Hr portfolio ima slogan informacija obogačuje, i uistinu ja čitam , i pitam se tko je ovdije lud, ,,, pa ako osoba pogriješi je za razumijeti, ali ako istu grešku ponoviš u narednoj rečenici, svatko može pomisliti šta je ovome što piše?????
eto ja se radujem svaka ATLN dionica vrijedi 1640, kn eto rješenja za sve, o blago namaaaaaaaa,
nekoga može i kap udariti, ne do Bog,,,,

,,,,,,,,” Najlikvidniji je i 16. uzastopni dan Kraš čijim se dionicama trgovalo u iznosu od 10,3 milijuna kuna, a bilježi pad za 4,00 posto na cijenu od 960,00 kuna. Izdanje Excelsa nekretnina je zaključilo prometom od 4,1 milijuna kuna, a bilježi rast za 7,19 posto na cijenu od 1.640,00 kuna. Povlašteno izdanje Adris Grupe bilježi promet od 3,5 milijuna kuna, od čega je 2,4 milijuna kuna blok prometa, a cijena mu je porasla za 0,20 posto na 495,00 kuna.

Od deset najlikvidnijih izdanja porast cijene bilježi pet izdanja. Dobitnica među njima je četvrti trgovinski dan zaredom Petrokemija s poskupljenjem od 8,74 posto na cijenu od 53,50 kuna uz 1,1 milijun kuna prometa. Slijede spomenute Excelsa nekretnine (+7,19%), a zatim Končar DT s rastom od 2,11 posto odnosno cijenom od 1.450,00 kuna te prometom od 695 tisuća kuna. Optima telekom bilježi rast od 1,56 posto to jest cijenu od 6,50 kuna, a njegovim je dionicama protrgovan iznos od 1,9 milijuna kuna. Cijena je rasla još spomenutom povlaštenom Adrisu (+0,20%). “,,,,,,,,,,,,

Sun Tzu – [b]Umijeće Ratovanja[/b] & George S. Clason - [b]Najbogatiji čovjek u Babilonu[/b] vrijedi pročitati

Ja sam odlucio. Zadrzat cu sve dionice. Ovo je biznis koji danas ima monopol narednih 50 godina…pa gdje cete to naci…+ sve prvoklasne nekretnine koje imaju sada + sve koje ce tek imati….

mene mogu jedino zakonski izbaciti ako idu na istiskivanje

….. i kakve to sad ima veze sa nama malima da li će prodati po 186, 180, 175…. ili uopče neće prodati!!???

imamo sigurnu min cijenu od 191,81 kn per share i skoro mj dana da odlučimo, ostati ili izaći! da li će biti viša? ehhh, to je vrlo zanimljivo pitanje! ……

upravo tako, kolega, potpuno nebitno za nas male dioničare … jedino se ovi špekulanti mogu time okoristiti ako im cerp proda dobro ispod cijene, pa možda zarade 10-15 kunića po dionici, naravno prije toga treba odriješiti kesu i kupiti …. kladim se da u cerpu nitko ni nezna da je skupština a i nije ih vjerojatno briga što mogu za koji mjesec dobiti 191,8 kn, to su čisti birokrate …
mene osobno više zanima zašto prodaju samo 11 tisuća komada od ukupno 53 tisuće, znači ostake im još 42 tisuće komada. Da li netko zna šta je sa tim dionicama, da li su ‘rezervirane’ zbog nekog spora iz prošlosti ili nešto slično ? Ista stvar je koliko vidim i na LRH, dok MAIS i RIVP prodaju sve …

Ja sam odlucio. Zadrzat cu sve dionice. Ovo je biznis koji danas ima monopol narednih 50 godina…pa gdje cete to naci…+ sve prvoklasne nekretnine koje imaju sada + sve koje ce tek imati….

I ja se zanosim istom idejom ili da, u krajnjem slučaju, napravim 1/2, pola prodam sad na burzi, jer ne mogu do Dubrovnika, a pola ostavim i zaboravim na njih.

I ja tako razmišljam.
Samo nisam još siguran zadržavam li sve, 3/4 ili 1/2 dionica, s obzirom da mi je ATLN velik dio portfelja…

Ja sam izašao s pola, ubacio u lrh i ako tamo zaradim vraćam se i s tih pola.

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

New Report

Close