Eto kako se začas stvari zakompliciraju, pa meni najsigurnija dionica odjednom postane problem i velika nepoznanica.
Sad opet treba učiti, mozgati, vidjeti što učiniti, da li ostati i kako izbjeći gubitak …
Regularna burza je smece, pa sad zamislite tek kakva je situacija van burze. Pa necete valjda prodavati dionice preko njuskala i onda se muciti s prijepisom kod javnog biljeznika. Nalaziti tko zna gdje i s kim.
[/quote]
Naravno, pa nećete valjda prodavati/kupovati vilu u Dubrovniku preko oglasnika i onda se mučiti s prijepisom kod javnog bilježnika. I nalaziti se tko zna gdje i s kim.
Opće je poznati da iz gore navedenih razloga uopće ne postoji tržište nekretnina u Hrvatskoj, kamoli da netko trguje i da cijene rastu.
Osobno, također čekam da se stanovi i kuće počnu trgovati na burzi, a do tad živim pod mostom. Pa neću se valjda nalaziti tko zna gdje i tko zna s kim, i onda se mučiti kod javnog bilježnika!
[/quote]
Očigledno niste nikad ništa kupovali i neznate kako OTC funkcionira u HRV tako da je svaka daljnja rasprava suvišna.
Možda kolega misli prodati svojih 20 dionica preko OTC-a. Hahahahaha
Gdje ja radim, ispod milijunskog iznoa OTC ne dolazi u obzir. Nitko se neće mučiti s par dionica. Birokracija, troškovi i puste prijave…samo tlaka.
Imate index oglasnik pa tamo pokušajte.
Ako sam dobro skužio na skupštini treba glasati protiv odluke
o povlačenju sa uređenog tržišta da bi dobio pravičnu naknadu
Dobro si skužio.
Ja u pravilu kupujem kada svi kukaju i prodaju.
– evo imate barem jednog sigurnog kupca.
– evo imate barem jednog sigurnog kupca.
Ne budi zlurada, ovo je ipak nešto sasvim drugo.
I novo, barem za mene.
Netko lagano skuplja skrivenim nakogom na 176
A ne znam što učiniti, barem ne još. Imam okruglo 200 kom – kupljenih ljeti 2013. Doživio sam jedan squeeze out (SMNS) ali to je na kraju ispala lijepa i unosna priča. Zna li netko što se dešava sa onima koji ne glasuju PROTIV?
Jubito
Evo, nije ti potreban ni rat, ni potres. U Hrvatskoj je dozvoljena pljačka i svatko može ostati bez dionica od bilo koje firme.
Steta.
Dobra firma, jedan solidan papir manje na ZSE.