,,, brzo ćemo mi iznad 200 kn gdje smo lani trebali biti , poslije kiše dođe sunce
Zanimljivo ….
MOSTOVCI ‘U Excelsi sada trljaju ruke jer će dobiti još jednu sezonu gratis rada ili silne milijune’
Biti će da Mate opet pali ražanj, a zec još daleko u šumi ….
,,,”U ovom trenutku ne postoji pravni temelj za potpisivanje ugovora koji definira koncesijsku naknadu u visini od 30 posto i pitamo se kada će gradsko vijeće donijeti takvu odluku? U Excelsi sada sigurno trljaju ruke jer će ili dobiti još jednu sezonu gratis rada ili će u slučaju da im se obustavi rad žičare za ovu sezonu pokušati naplatiti silne milijune izmakle dobiti sudskim putem na isti način kao što mi to sada pokušavamo napraviti.”,,,
ma ove odluke uhljeba nemaju veze s mozgom. ajde probaj u ljeto zatvoriti žičaru i ostati živ !? meni samo nije jasno kako se ja uvijek uvalim u dobru dionicu gdje netko davi li ga davi po asku. ovo je gore od optima-e. vrte stalno iste dionice u krug, dok ovi slijepci iz fondova nisu u stanju 1 kunu uložiti u zicer neviđeni.
Koliko godina oni ne plaćaju naknadu, i koliko je potraživanje države/grada iz prethodnog razdoblja?
Koliko godina oni ne plaćaju naknadu, i koliko je potraživanje države/grada iz prethodnog razdoblja?
Oko 38 M bez kamata
A najvjerovatnije od pocetka… e sad bi trebalo vidjeti zasto odmah nisu politicari to uredili i koliko su za to zmirenje dobili 😎
Najvjerovatnije bi se svatko pravio mutav za milionske pinke koje mozes dobiti ispod stola, negdje u na racunima u svijetu, za koje tesko da bilo tko moze otkriti tok novca 😉. Ovdje sigurno nisu dobili jer bi bilo, preocito i lako vidljivo.
Realna potraživanja su samo ona od 2015. otkad postoji odluka, a to je iznos od nekih 18 milijuna i sve je već odavno rezervirano.
ma ove odluke uhljeba nemaju veze s mozgom. ajde probaj u ljeto zatvoriti žičaru i ostati živ !? meni samo nije jasno kako se ja uvijek uvalim u dobru dionicu gdje netko davi li ga davi po asku. ovo je gore od optima-e. vrte stalno iste dionice u krug, dok ovi slijepci iz fondova nisu u stanju 1 kunu uložiti u zicer neviđeni.
Pogledaj postotak slobodnih dionica na marketu i sve će ti biti jasno. Odlična firma ali loša dionica. deja vu na ZSE.
Pogledaj postotak slobodnih dionica na marketu i sve će ti biti jasno. Odlična firma ali loša dionica. deja vu na ZSE.
[/quote]
Odlična firma, ali loša dionica je izraz za one gdje većinski nije fer prma manjinskima ili uprava ima neke druge prioritete a ne dioničare i slično.
To nije ovdje slučaj, pogledaj samo rast dividende.
Tu se radi o “odlična firma, ali loše i anemično tržište”.
What ;Tu se radi o “odlična firma, ali loše i anemično tržište”.
slažem se s vašim razmišljanjem, upravo na ovom anemičnom tržištu je prilika za zaradu strpljivim i dugoročnim investitorima, naime zadnju godinu dana se cijena dionice kreče oko 170kn , mislim da je to prava prilika za kupnju i dokup onim investitorima koji misle u istoj ostati 5, 10 i više godina. Da ne zaboravimo da je ovo dividendna dionica.
p.s. imam ATLN od 2014
ovo je moje skromno razmišljanje, a ne sugestija za kupnju ili prodaju istih