Uf ovi štancaju lovu negdje!!! Takva dobit, i to bez ukidanja rezervacija od prošle godine. Fantazija…
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
serekeš i dalje u punom pogonu …
valjda će davorko da bude galantniji sa divkom ove godine …. para ko salate, neće valjda opet samo 5 kunića da udijeli ? pa što rade sa svom tom lovom ? piše u bilanci da imaju 75 milja raznih zajmova i depozita, i još 7 milja na računu u banci …
Stiglo izvješće!
Neto dobit 46 mil. Kn! Woow
Ispravljam se: Dobit prije poreza iznosi 46 mil. kn!
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
serekeš i dalje u punom pogonu …
valjda će davorko da bude galantniji sa divkom ove godine …. para ko salate, neće valjda opet samo 5 kunića da udijeli ? pa što rade sa svom tom lovom ? piše u bilanci da imaju 75 milja raznih zajmova i depozita, i još 7 milja na računu u banci …
Čuvaju i onda cashom će financirati buduće projekte….za neke se već zna koji su
Jel poznato što se dešava oko onih neriješenih imovinsko-pravnih odnosa na dijelu parcele predviđene za Centar iza grada (opisano u ovom članku iz 2013.)?
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/dubrovnik/clanak/id/193855/i-dubrovacka-birokracija-ima-problema-s-birokracijom
Koliko vidim, novi prijedlog za brisanje iz 2016. ( https://narodne-novine.nn.hr/clanci/oglasi/2815278.html ) još nije riješen. Jel zna tko više detalja o tome?
Stoji i dalje, baš sam se nedavno raspitivao o tome… To mi je jedini minus kod ove firme (ne dionice), ne razumijem zašto su toliko zapeli za to i već pet godina stoje na mjestu, da nema baš ništa drugo??
Svojedobno je gradonačelnik u jeku prijepora oko koncesije rekao da će blokirati sve projekte Lukšićima, te da neće izdavati ni suglasnosti ni nikakva odobrenja koja ovise o gradskim institucijama.
U tom tonu vjerojatno im ni rješavanje ovog pitanja nije bio prioritet!
Ne znam da li je za ove radove na gornjoj postaji (zbog čega sada žičara ne vozi)bila potrebna građevinka ili kakvo odobrenje Grada.
Činjenica da se radovi izvode, otkad su “zatoplili”odnosi!
Možda se i ovo pokrene s mrtve točke – potpisom koncesije!
Vidim da na službenoj straici nema više obavijesti da je žičara privremeno zatvorena.!
Zna li netko što su to preuredili na gornjoj postaji što je ujedno bio i razlog ove privremene pauze?
Ima li tko od kolega iz DU?
Cijena dvosmjerne karte 2018.g. Iznosi 140kn a jednosmjerne 85kn, rast 7,70% odnosno 6,25%.
Trenutni P/E nakon poreza na dobit iznosi oko 14.
Izostanak prihoda od zakupa Ljetnikovca najkasnije do mjeseca travnja zbog uređenja.
Očekujem dividendu najmanje 6-7kn.
Prošle godine su od 7. do 9. mj. imali više cijene nego u ostalim mjesecima. Pretpostavljam da će tako i ove, što valjda znači još kakvih 10 kn na ovu cijenu.
Imam dionice i naravno da mi je drago da dobro posluju, ali to je po meni preskupa karta.
Vjerujem da će strancima cijena karte i dalje biti podnošljiva, ali to je skoro 19 EUR !
Previše je to novaca za tako kratku vožnju.
http://www.dubrovnikcablecar.com/timetable-and-prices/
PS
Vozio sam se prije dvije godine tako da znam o čemu pričam.