Ovo je odlicno ako bude tako. Bilo bi izvanredne dobiti od ukidanja rezervacije za proslih cca godinu i po, te cjelokupna ovogodisnja dobit.
A novi projekt od kojega ce biti novih prihoda i dobiti da i ne spominjem.
Jel to izglasano? Čini mi se da jest…
Da. Izglasano je!
Sad s ovom odlukom trebaju opet prema svim uključenim ministarstvima, pa kad dobiju suglasnosti opet na gradsko vijeće s prijedlogom ugovora.
Tek tada šalju Ruskoviću na potpis.
Nekako ipak mislim da će dio “zaostataka” biti riješen kroz neku nagodbu, ali tek kad se krene ili dođe u neku fazu realizacije projekt iza grada. No, to je samo moje mišljenje.
A tada… to nam neće biti toliko ni bitno!
Primjetna je totalno ublažena retorika i od vlasti i opozicije- što nadam se znači puno bržu realizaciju projekata u DU.
Jeli se to Mate pokrio po ušima ili ga je netko odogzo stavio u red ? Jer, Lukšići su Lukšići, kako mu je rekao jedan njegov zastupnik na GV …. ajde, možda se nazire svjetlo na kraju tunela ove trakavice … a znakovita je i rečenica: možda bismo mogli sa njima razvijati i projekt garaže iza grada ….
Evo malo opširnije …
FRANKOVIĆ O ŽIČARI: Ugovaranje post perioda je protuzakonito!
To bi za pola 2015., 2016. i 2017. bilo cca 18 Mkn “neočekivanog” dodatnog prihoda što iznosi cca 5,5 kn po dionici. Lijepo bi bilo isplatiti to vjernim dioničarima u obliku izvanredne dividende kad već ne bude išlo u gradsku blagajnu…
Ja mislim da će im Lukšići isplatiti to što smo rezervirali u bilanci, radi kupovine buduće suradnje s gradom oko novih projekata
Ja mislim da će im Lukšići isplatiti to što smo rezervirali u bilanci, radi kupovine buduće suradnje s gradom oko novih projekata
A jel se u Hrvatskoj suradnja s političarima kupuje tako, ili je bolja kakva usluga rodijacima?
Pa Luksici su odgadjali potpis upravo iz tog razloga. Samom odgodom su zaradili minimalno 18m. Pitanje je kada ce koncesija i biti potpisana. Ne bi me cudilo da sam potpis padne za godinu/dvije!
Evo još dobrih vijesti. Uvode dodatne linije.