Izgleda da tiha diplomacija radi:
Ovi otvaraju vrata starom dogovoru 15% na 50 godina.
I Franković ih drži otvorenima (sad baš i ne ide tako lako kako je tvrdio na 10 godina):
Na to su Lukšići već bili pristali…
Ako se dogovore … iza grada je tada sve bliže.
najjača stvar u cijeloj priči je da “građanima pripada”. sasvim je normalno da građani ne će dobiti ništa. kakvi vrtići, škole i ostali bakrači. pare idu lukšićima i trunka nama dijoničarim ili uhljebima. građana u toj jednadžbi nema i nikad neće ni biti.
najjača stvar u cijeloj priči je da "građanima pripada". sasvim je normalno da građani ne će dobiti ništa. kakvi vrtići, škole i ostali bakrači. pare idu lukšićima i trunka nama dijoničarim ili uhljebima. građana u toj jednadžbi nema i nikad neće ni biti.
Hahahahaha, evo kamo će novci i za što im treba koncesija:
http://dubrovacki.slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska-i-svijet/clanak/id/516087/ima-posla-u-gradskoj-upravi-zaposljava-se-cak-21-osoba-najvise-na-neodreeno-vrijeme
Očigledno već računaju na prihode od koncesije.
Najjači su mi “savjetnik za nabavu i kuharica kave”.
Ma ni lipe im ne treba dati!
Sve su mi jasnije karakterne osobine vrlog gradonačelnika Dubrovnika i njegova briga za opće dobro:
meni je 200 target. sve što je ušlo u trocifrenu zaradu je ludilo ali kako stvari stoje treba biti strpljiv i uzeti maximum.
Evo da pomognem malo ako mogu. Imate jedan jednostavan pristup kod ovih brzorastućih tvrtki: dok god je p/e manji od rasta dobiti nema zime…
A ovdje je p/e cca 19 (na cijeni 180kn), a rast neto dobiti gotovo 25%. 19 je ipak manje od 25, zar ne?
Dakle hold do daljnjega…
“Samo u studenom 2017. godine ostvareno je 26 947 dolazaka, što je čak 23 posto više nego u istom mjesecu prošle godine, te 63 371 noćenja, što je 22 posto više nego 2016. godine. U studenom su najbrojniji bili turisti iz Hrvatske, SAD-a, Albanije, Koreje, Njemačke, a slijede turisti iz BIH, Japana, Tajvana, Singapura i Francuske.”
Sigurno su se malo provozali i žičarom. Samo oni lanjski po 120 kuna, a ovi ovogodišnji po 140 kn.
I onda ćemo se opet iznenaditi kad iziđe izvještaj..
Hahahaha
zašto stavljaš targete…po tvom tonu rekao bih da si prodao….
ma jeee. ove godine ne prodajem ništa zbog poreza. trocifreni target na ovakvoj dionici mi je čist normalno.
Sad će im biti dobro i 15% na svih 50 godina!
Bez plaćanja proteklog perioda!
Kako će sad biti za škole… što ono sve je bio rekao…