Zalagali su se za 24% koncesijske naknade, pa što se nisu zalagali za 50% ili još bolje 100%??! Jesu skromni!!!
Prokl*ti socijalisti!! U životu nisu stvorili vjerojatno 1kn! Nikad čuli za dodanu vrijednost, neznaju što je to, osim normalno kod PDV-a!!
MrKiki ponavljam pitanje: Koliko po vama vrijedi ATLN? 10kn? 50kn?100kn?
Ma zašto samo od 8. srpnja 2015 ? To im nije ni za burek … zašto ne naplatiti koncesiju od početka rada žičare ? I to po stopi od barem 33%, to bi bilo nekako fer, baš onako socijal(no)(istički) …
Inače, Mr Kiki, još uvijek me niste prosvijetlili odgovorima na ona moja pitanja …
Povecanje poslovnih rashoda za 80%!
Pad netto dobiti 13,35%!
Moglo je i gore biti…
Stvarno je moglo biti gore…………………………………………………idi*tizam!!!
Pitam vas 3. puta koliko po vama vrijedi ATLN??? 100kn?50kn??10kn??????
Jel znadete u kojem mjesecu je ove godine bio Uskrs??
U Q1 povecanje gubitka za 54% s time da nije u to pridodana koncesijska naknada za to razdoblje. U prijevodu gubitak za Q1 2017 bi bio jos i veci!
Vidim ja da Excelsa ide kvragu, pred bankrotom je … evo, sad ću da stavim moje dionice na ask po 180, pa tko voli …
Iz godišnjeg izvješća i izvješća za Q1/2017 je sve jasno:
Rezervirali su sredstva za koncesijsku naknadu sukladno Odluci Gradskog vijeća grada Dubrovnika, iako je kao takvu još uvijek ne priznaju.
Počišćeno do 150kn hahah, što sam rekao neki dan…kupovat će na 160kn+ kad nisu htjeli na 140kn
MrKiki na aparatimaaa
Ajde stavi na 150kn sve dionice koje imaš pa da te pokupimo, da jedina je stvar kad bi ti uopće imao dionice….. 😀
Ajmo sad ozbiljno: u prvom kvartalu 2016 gubitak 313 tis. kn (za 90 dana), u cijeloj 2016 bruto dobit (namjerno navodim bruto dobit jer se prvo pokriva gubitak) je 38,22 mil. kn (podatak iz Q4/2016, pustimo sad koncesiju, o tome možemo kada i ako bude), što znači da je zapravo bruto dobit za Q2/3/4 zajedno iznosi 38,22 mil kn + 313 tis. kn, a to je 38,533 mil. kuna za 9 mjeseci (275 dana). Ako to podijelimo sa brojem dana, ispada da u periodu od 01.04-31.12. generiraju 140,12 tusuća kuna bruto dobiti dnevno (namjerno ovo boldam da bi nam Kikić to razumio) …. recimo da se omjeri ne mijenjaju za 2017, nagradno pitanje za Kikića glasi: koliko je potrebno prosječno dana rada firme Excelsa nekretnine d.o.o. da bi se pokrio kolosalni gubitak iz Q1/2017:
a) 2 dana
b) 3 dana
c) 4 dana
d) 5 dana i više
e) ne znam odgovor
U očekivanju odgovora na ovo pitanje, a i na ona prethodna tri pitanja, lijep pozdrav …
@mjanko5
Imaju 17.985.994 kn zadržane dobiti iz prijašnjih godina (+ dobit iz 2016. godine 23.113.496 = 41.099.490kn).
Imaju iskazanu rezerviranu lovu, oročenu lovu, lovu u blagajni … uglavnom, love ko u priči.
A MrKikinho je samo sitna riba koja lovi girice. Mučki provokator! :))
Kolega Jubito, ma sve je tu jasno odavno, i meni a i većini, osim Kikiću, a vjerojatno je i njemu jasno, samo iz nekog razloga (ne znam kojeg) mu je ta dionica na piku (možda neprežaljeni nerealizirani dobitak, ili tko će ga znati već), ali me zapravo zabavlja pobijati Kikića argumentima (jer on argumente ne može ponuditi, osim kada se desi da ispale takav kolosalni gubitak kao sada u Q1, pazi sad, a veći 54% nego lani, gubitak, da ne bi netko krivo shvatio …), to mi je onako dopodnevna zanimacija, prije kuhanja ručka …