Otkako pratim ovu temu samo kmeČanja kako ovo ne vrijedi. Uglavnom istih likova.
ATLN samo raste u međuvremenu… no, dobro.
Ovih dana bi trebala biti i objava o dividendi… kao i Jubito, nadam se malo većoj nego li lani.
LP
Ako je netko nezadovoljan ima i u sloveniji žičara, ubacili su ja na novootvoreni MTP.
ZVBG – Žičnice Vogel, d.d.
Reko sam da je sljedeca cijena 150kn, eventualno koja mrvica po bidu, pa kakve pobogu veze ima žičara s todorićem??! Ili pricekajte da objave dividendu pa onda kupujte na 160+kn, meni svejedno.
Imam atln.
Od 1.1.2017 do 15.4.2017 rast dolazaka od 14%.
S obzirom da žičara tijekom prošlogodišnjeg prvog kvartala praktički nije niti radila, razultati za prvi ovogodišnji kvartal bi trebao biti odličan. Uz više cijene žičare i ostatak godine bi trebao rezultirat rastom i od više putnika, ali i od viših cijena.
Kolega
na predstojecim izborima ce svim kandidatima biti jedna od glavnih tocaka programa potpisivanje koncesije.
Pa zašto to još uvijek nije jedna od glavnih točaka niti jednog kandidata?
Daj malo te svoje nebulozne izjave argumentiraj, potkrijepi nekim dokazom, objavi neki link sa izjavom kakvog političkog tulipana, pa izbori su gotovo za mjesec dana!
[/quote]
Svi relevantni kandidati vec iznose ideje (besplatni vrtici itd) kako najbolje potrositi novac od koncesije!
Što su izbori bliže to koncesijska naknada ulazi u veće žarište izbornih obećanja:
DUJMOVIĆ I VLAHUŠIĆ ‘HNS je svoje napravio, hoćete li dopustiti da nas ucjenjuju?’
“…od koncesijske naknade za žičaru bio je predviđen prihod od 21 milijun kuna, budući da se prema Ugovoru koncesionar obvezuje retroaktivno platiti i koncesijsku naknadu za razdoblje od 8. srpnja 2015. do dana zaključenja Ugovora.”
“Budući da trenutno važeće odobrenje ističe 8. srpnja 2017. godine zanima nas hoće li HDZ-ovo Ministarstvo prometa produljiti godišnje odobrenje za rad žičare, iako Excelsa nekretnine nisu ispunili sve zakonom definirane preduvjete za zakonit rad…”
Jel se može kako odblokirati ignorirani korisnik?
MrKiki gledaj u kakvu si me situaciju doveo haha
Profil -> s lijeve strane prijatelji/blokirani -> pri dnu, odblokiraj korisnika.
Mada ne preporučam 🙂
U ožujku pad broja putnika u Zračnoj luci Dubrovnik za 18.79%!
http://www.airport-dubrovnik.hr/index.php/hr/2014-10-27-10-40-47/statistika
U ožujku pad broja putnika u Zračnoj luci Dubrovnik za 18.79%!
http://www.airport-dubrovnik.hr/index.php/hr/2014-10-27-10-40-47/statistika
Lani je Uskrs bio krajem trećeg mjeseca… svi koji imaju veze s turizmom znaju sta to znaci…