surađujemo kao partneri, jako profesionalna firma, sve u milimetar točno, ugovori na 20 stranica
koliko se sječam u nekim razgovorima su rekli da žičara troši samo 5 000 kn struje mjesečno jer koriste sistem opruga gdje gornja žičara kad se spušta povlači donju gore…..
ustavni sud potvrdio da vlahušić ne može biti kandidat za gradonačelnika. jedna briga manje.
Kolega
na predstojecim izborima ce svim kandidatima biti jedna od glavnih tocaka programa potpisivanje koncesije. Cini se da ce taman kada prodje ovo masakriranje sa Agrokorom ATLN zadesiti novi udarac u vidu retroaktivne naplate koncesijske naknade!
Kolega Kiki … opet lupetate po istom … molio bih Vas da mi objasnite slijedeće, ako naravno znate:
1. po kojem će se to osnovu, zakonu, pravilniku, odluci, … natjerati ATLN da plati retroaktivno koncesiju osim ako to ATLN iz nekog razloga ne želi platiti ?
2. po kojem će se to osnovu, zakonu, pravilniku, odluci, … uskratiti ATLN dozvola za rad žičare ako ista podnese sva potrebna uvjerenja (dokaze i slično) da je žičara tehnički ispravna i sposobna za rad ?
3. molim da mi pojasnite kako je zakonski povezana dozvola za rad žičare sa koncesijskim odobrenjem ?
Unaprijed zahvaljujem što (ako) ćete me prosvijetliti u mom neznanju.
povero, ponekad mi ga bude baš milo, žrtva j(e)(a)dna … http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/dubrovnik/clanak/id/479243/vlahusic-hdz-i-mostkoriste-svoju-moc-zrtva-sam-politickog-progona-na-vrhunskoj-razini
Kolega Kiki … opet lupetate po istom …
Kikić se jučer uspaničio i rasprodao sve dionice (napisao na drugoj temi), pa sad izgleda da ćemo biti prisiljeni gledati još puno drukanja na dolje dok bude ponovno ulazio…
Kolega Kiki … opet lupetate po istom … molio bih Vas da mi objasnite slijedeće, ako naravno znate:
1. po kojem će se to osnovu, zakonu, pravilniku, odluci, … natjerati ATLN da plati retroaktivno koncesiju osim ako to ATLN iz nekog razloga ne želi platiti ?
2. po kojem će se to osnovu, zakonu, pravilniku, odluci, … uskratiti ATLN dozvola za rad žičare ako ista podnese sva potrebna uvjerenja (dokaze i slično) da je žičara tehnički ispravna i sposobna za rad ?
3. molim da mi pojasnite kako je zakonski povezana dozvola za rad žičare sa koncesijskim odobrenjem ?
Unaprijed zahvaljujem što (ako) ćete me prosvijetliti u mom neznanju.
Kolega, nemojte trošiti energiju na MrKikinha. Najbolje ga je ignorirati jer druka ovisno u kojoj se poziciji nalazi. I to se na ovom forumu događa već preko godinu dana. Vjerojatno ako sljedeći tjedan kupi će postati linkove da to ide gore.
Ali mora mu se priznat da se uživio u dubrovačku žičaru, svakih 5 minuta mijenja smjer 😀
Kolega
na predstojecim izborima ce svim kandidatima biti jedna od glavnih tocaka programa potpisivanje koncesije.
Pa zašto to još uvijek nije jedna od glavnih točaka niti jednog kandidata?
Daj malo te svoje nebulozne izjave argumentiraj, potkrijepi nekim dokazom, objavi neki link sa izjavom kakvog političkog tulipana, pa izbori su gotovo za mjesec dana!
Na koncu, ne kužim zašto se bilo tko boji plaćanja koncesije?
Što se mene tiče, ja sam osobno u svojoj glavi nju apsolvirao, a pojedinci se drže te teme kao da će koncesija pojesti svu dobit žičare, iako se radi o ne previše bitnoj stavci u ukupnoj cijeni.
To je stavka koja se treba plaćati, žičara mora pridonositi dobrobiti svih građana Dubrovnika što se mene tiče.
Žičara prolazi iznad Dubrovnika i živi na račun Dubrovnika, a Dubrovnik nismo gradili ni mi, niti bilo koji drugi dioničri.
E sad, druga je stvar da li su uvjeti fer ili nisu. Po meni nisu, jer to što je govnar Vlahušić htio je čista pljačka. Kruha bez motike!
Koncesija od 1€ po karti maksimum !
A što se tiče nebuloznih priča o retrogradnom plaćanju koncesije – ma temeljem koje obaveze i kojeg ugovora?!