ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mislim da ce u vrlo kratkom roku biti jako tesko doc do ovih, “dragocjenih”,kako da ih vec zazovem dionica!!

točno, nema puno slobodnih papirića. a kako nam slijedi vjerujem odličan q3, moglo bi biti zanimljivo.

Ozbiljne su guzve na zicari ..svaki dan ! Dobro bi im dosla jos jedna ..he he

Problem je što če se ubuduće ograničavati broj gostiju na dan pa se Atln ne može širiti!, ovo sto sada zaraduje je vrh vrhova. Cijena dionice je barem100% previsoka.

Kupovat će je ti kad skoči još 100%…

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Problem je što če se ubuduće ograničavati broj gostiju na dan pa se Atln ne može širiti!, ovo sto sada zaraduje je vrh vrhova. Cijena dionice je barem100% previsoka.

Mozda hoce ali u starom gradu tako da zicara nema veze s tim ! Kolega ..prosla je baba s kolacima ! Nadam se da se razumjemo!

Fer cijena za siguran posao kojim može upravljati i babun, koji ima praktički monopol, koji ima neto profitnu maržu od 55%, u uvjetima negativne inflacije i kamatnih stopa blizu nuli, je po tebi na P/E = 8?

Teško mi je odlučiti se jesu li ovakve gluposti trolanje i drukanje, ili ima ljudi koji stvarno u ovo vjeruju.

Inače, ovo je prvi put da čujem “ekonomsku teoriju” po kojoj je prevelika navala kupaca zapravo loša za posao…

Nije baš za samu dionicu, već za Vlahušića kojeg očito nemaju samo dioničari žičare na piku 🙂

Vaš link …[/url]

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Ekipa, gdje je ovdje granica?
Trenutno uz cijenu od 140 kn/dionica prinos mi je 103,90%.
A nije tako davno bilo da je danima stajala na oko 60 kn i nitko ju nije htio.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Meni je ovo sve malo previse iskreno….i sada postajem sumljicav na cijelokupno trziste. Isto bi ti i odgovorio i na ADPL

Ekipa, gdje je ovdje granica?
Trenutno uz cijenu od 140 kn/dionica prinos mi je 103,90%.
A nije tako davno bilo da je danima stajala na oko 60 kn i nitko ju nije htio.

Samo je nebo granica ..a kako nece kad se zicara ne gasi ! Sasvim ocekivano !

Ovo je Lojtra izgubio strpljenje 🙂

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

New Report

Close