Vrana
Vodi se sudski spor zato što atln ne želi plaćati koncesiju. Ima puno zaostataka a Vlahušič je tražio 35% od karata. Kako če to proći neznam ali mogla bi cijena dionice nakon toga se i prepoloviti.
Neki očekuju prepolavljanje a ja za koju godinu očekujem uduplavanje. Nadam se da ovi što očekuju prepolavljanje neće prvi put pogoditi unazad 7-8 godina koliko pratim njihove promašaje na forumu…
Vrana
Vodi se sudski spor zato što atln ne želi plaćati koncesiju. Ima puno zaostataka a Vlahušič je tražio 35% od karata. Kako če to proći neznam ali mogla bi cijena dionice nakon toga se i prepoloviti.
Ovo su najobičnije gluposti i izmišljotine.
Ne postoji sudski spor oko koncesije, niti će biti zaostataka jer koncesija se ne ugovara retroaktivno. Dogovoren je iznos od 15% za koncesiju, ali se ne mogu dogovoriti oko roka.
Po meni, rizik oko te koncesije je minimalan i valja iskoristiti diskont koji prestrašeno tržište još uvijek daje.
Vrana
Kolega,
molio bih vas “link” sa informacijom o pokrenutom sudskom sporu?
Pošto znam da link nećete postaviti (iz razloga što ne postoji), savjetujem Vam da se ostavite “čorava posla” odnosno da nepokušavate na nadasve smješan način širiti dezinformacije kako biste EVENTUALNO spustili cijenu za par kuna (vjerojatno za dokup) prije nego izađe izvješće za Q3!
Invest je rekao za sudsku presudu. Znam jedino da ih Vlahušič traži zaostatke a SAD da li se to može drugačije nego sudom, neznam.
Ne postoji mogućnost retroaktivnog plaćanja koncesije niti strah od istoga, to smo već pisali a to će vam potvrditi i bilo koji pravnik koji je upoznat s tim područjem. Zato bi i admin ovdje ponekada trebao regairati da se ne pišu svakakve gluposti
Invest je rekao za sudsku presudu. Znam jedino da ih Vlahušič traži zaostatke a SAD da li se to može drugačije nego sudom, neznam.
Nazalost vidi se !
Omjer kupnje i prodaje mi govori da bi se do izvještaja za Q3 moglo trgovati sa jako jako malim kolicinama.
Istina bog, ovo je vrh kompanije, vrh vođenja, vrh svega…al sada je TK već preko 80 mil eura. Postaje gornja granica vrućega….