Kratki opis i dojmovi sa glavne skupštine. Skupština se održala u hotelu grand villa argentina (jedno prekrasno mjesto), nakon čega je gospar Anto Rusković odvojio sat vremena za druženje sa malim dioničarima na terasi hotela, što me je potpuno oduševilo, a potom smo otišli u obilazak žičare (puna je kao šipak turistima). Nakon svega, te najavama o budućim projektima, udjelu u jadranskim luksuznim hotelima, moj zaključak, ovdje će uskoro biti otimačina za dionice na 150kn. Žao mi je što nije došlo više malih dioničara jer se ovi dojmovi ne mogu svi prepričati te ih treba doživjeti. Uprava i ljudi koji vode ovu tvrtku su iznimni poslovnjaci, a to se itekako osjeti. Još jednom velike pohvale gosparu Anti Ruskoviću na gostoprimstvu i odvojenom vremenu.
Hvala na reportu, može koja riječ o tim najavama i budućim projektima? Posebno projekt Iza grada.
Koliko je bilo prisutnih, već dvije tri godine želim dole otići ali nikako.
Hvala na reportu, može koja riječ o tim najavama i budućim projektima? Posebno projekt Iza grada.
Koliko je bilo prisutnih, već dvije tri godine želim dole otići ali nikako.
Prvi projekt je stambeno-poslovni negdje u gružu(trenutno u pripremi), a drugi iza grada opet ovisi o gradu kao i koncesijski ugovor za koji se ne može odrediti nikakav točan rok jer ovisi o njihovoj birokraciji (sad su tamo neki izbori).
Od malih dioničara samo nas dvoje (ja i božo), ali bilo nam je odlično, zato se sljedeće godine treba bolje pripremiti i po mogućnosti okupiti u većem broju.
Znači drugi dio kao što sam i mislio nećemo prihode vidjeti još godinama, pogotovo što problem oko koncesije za žičaru ima za posljedicu da niti najjednostavniji koraci neće biti poduzeti. Vlahović i njegova briga o gradu, totalni cirkusant.
Za prvi dio ništa oko rokova, kvadrata i sl.? Malo su oni preozbiljni i ne otvaraju karte dok nije gotovo, ali lijepo od Ruskovića da je izdvojio vrijeme barem za kavu.
Znači drugi dio kao što sam i mislio nećemo prihode vidjeti još godinama, pogotovo što problem oko koncesije za žičaru ima za posljedicu da niti najjednostavniji koraci neće biti poduzeti. Vlahović i njegova briga o gradu, totalni cirkusant.
Za prvi dio ništa oko rokova, kvadrata i sl.? Malo su oni preozbiljni i ne otvaraju karte dok nije gotovo, ali lijepo od Ruskovića da je izdvojio vrijeme barem za kavu.
Da u gradu sjede ozbiljni ljudi projekt od početka projektiranja do useljenja je cca 3 godine, a kad ne sjede onda nema roka, ali ovaj projekt u gružu bi mogao biti u tom roku, po planu se moze graditi na 40% čestice i maks cca 5000m2, projekt je tek u pripremi tako da još nema konkretnih vijesti, ali objaviti će oni sve čim za to dođe vrijeme. Puno više mi je vrijedilo njih u poznati, nego saznati neke kvadrate, Anto Rusković je pravi dubrovački gospar.
Mislim da su ljudi koji glasaju za te cirkusante veći problem nego ti klauni na vlasti, ali bar znamo da je naša žičara u dobrim rukama.
cijelo jutro netko prodaje po jednu dionicu svakih 10-15 min. presmiješno kakvih sve likova ima na ovoj burzi.
U privitku je godišnje izvješće JHL, ATLN-RA posjeduje 2,46% od toga ili prošlogodišnji manjiski udio u dobiti od 50 lipa. Ove godine hotel kompas radi punom parom, tako će sljedeće izvješće biti još bolje.
https://vlada.gov.hr/UserDocsImages//Sjednice/2016/27%20sjednica%20Vlade//27%20-%2031a.pdf
Zagrizli uhljebi iz HNS-a se žele ugraditi i montirati na još jednu sisu. U tome su u svjetskom vrhu.
Odlično za ATLN….mora se voditi briga čije je zemljište…
ova ženska koja je postavila pitanje o koncesiji jasno pokazuje svoje elementarno neznanje u pogledu ove tematike a to mislim na zakon o koncesiji republike hrvatske, s obzirom da ta ženska sjedi u saboru gdje se ti isti zakoni i donose toliko je veća trauma za nas građane, nadalje dotična lažno spominje da je prihod excelsa nekretnina 40 milijuna od putničkog prijevoza, prihod u 2014 od putničkog prijevoza je cca 31 milijun, a 2015 cca 37 milijuna, a ostatak je prihod od najma nekretnina. Pošto je takvima teško čitati službena javna revizorska izvješća objavljena na zagrebačkoj burzi strana 64 i 65 izvješća, a lako im je sjediti u saboru na našoj grbači i iznositi obmane, meni kao građaninu ove države je nekad toliko degutantno od svih tih likova koji nam uspiju potrošiti toliko vremena sa svim tim smicalicama kojima se bave, a sve u cilju samo da se ne radi nego zabušava. Što mislite kada bi se jedan poljoprivrednik bavio takvim smicalicama koliku bi žetvu imao na kraju godine? Ovakvi likovi dobiju svoju plaću a ne rade NIŠTA. Sramota!!!
Ta ista je i gradonačelnica. Trpa svoje nazovi tajnice u gradsku upravu, pa onda ti idu u komisiju
za zapošljavanju i dolaze novi politički uhljebi i tako se priča širi.http://www.kraljevica.hr/Clanak.aspx?cid=830
Ne treba očekivati od takvih ljudi rad za opće dobro i stručnost.
kaže sabornica – od 50 godina.
ah te rječce – a svi mi dobro znamo da vlahušić zbog pajaca u gradskoj skupštini je morao ili čak je i sam uvalio označnicu – koncesija do 50 god.
to bi otprilike bilo ravno tome da radnik ima plaću do 10 000 kn pa dobije 3000 i mora biti zadovoljan jer to je li jest do.
E Vlahoviću jesi nesposoban, to je prestrašno..
Vaš link …
A tek sad dok je politika u kaosu sumnjam da će se netko s njima injegovim problemima baviti.