ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kako ne bi imalo? pa zar to nije usluga?

Usluge transporta

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

turistička usluga

Super ako je

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Jel zbilja tako teško pogledati u Sudski registar?

Predmet poslovanja
* Poslovanje nekretninama
* Upravljanje i gospodarsko korištenje žičara

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

http://zse.hr/UserDocsImages/financ/ATLN-fin2015-4Q-NotREV-N-HR.pdf

ove iz Atlasa za ministre turizma i financija Svaka cast izvjestaj bonbon

ove iz Atlasa za ministre turizma i financija Svaka cast izvjestaj bonbon

Dobit po dionici nešto ispod 10 kn.
Da li je obraćunata i plaćena koncesija za žićaru
Porez na dobit nije obraćunat.
Rezultat je očekivan,ništa spektakularno.

Nisam pravnik ali zaključujem da se niti ove godine nije plaćala koncesijska naknada pošto kako sam kroz tekst zaključio da postoji samo “zaključak” koji je Gradsko vijeće grada Dubrovnika donijelo 26. listopada 2015. godine. Koliko se ja razumijem (a ponavljam – nisam pravnik) koncesija se može plaćati isključivo temeljeno na nekom dokumentu – u ovom slučaju to bi bilo ugovor o koncesiji između Excelsa nekretnina i Grada Dubrovnika (koji ne postoji)!

Tim slijedom dolazim do zaključka da će se koncesijska naknada retroaktivno platiti u 2016. godini (za 2015. godinu)!

Koliko se vidi, prihodi u sljedećem kvartalu će bit izrazito manji zbog činjenice da žičara neće praktički raditi (generirati prihode) oko 70% vremena.
PLUS Račun za remont će biti fakturiran ili u trećem mjesecu ili u četvrtom (tada ćemo znati o kolikim iznosima se radi – moja procjena par stotina tisuća eura).

Moj zaključak je da će prvi kvartal u 2016. godini biti prvi nakon dugo vremena koji će generirati par milijuna kuna minusa!

Рінат Ахметов "тільки небо - це межа!"

Kikinho, pa šta sada ne valja????

Velik pad prihoda i malo manji dobiti u 4Q. Nije dobro.

Jeli vi mene zezate ili šta. Pa izvješće je brutalno.. Šta vi očekujete, pa vi bi i za FB rezultate rekli da ne valjaju..

New Report

Close