I ja sam. Samo nek se odlijepi od 120.
E pa nećeš ti prometa, 3 dionice ???????
Koja brokerska kuća omogućava zadavanje naloga za tri dionice ? Moj Agram ima ograničenje od 1000 kn po kupnji, ispod toga nalog telefonom , provizija skuplja nego kupnja.
U očekivanju veće količine casha lijepo vas molim da ne kupujete, poskupjeti će mi. [emo_smijesak]
Svima pozdrav, zlo ne mislim[emo_smijesak]
Gledajući današnje čišćenje s prodaje rekao bi da se nešto sprema….
Povucite se u skloništa…
[emo_smijesak]
Svaka čast za izvješće svim imateljima udjela u kapitalu
dobit 30 milje naspram 24 lani – plus 25 posto.
to može samo atln
Nedavno sam pisao da je ovo mala tvornica novca…. BRAVO
Uz sve to današnja SLOBODNA DALMACIJA
Dubrovački gradski vijećnici prihvatili odluku o koncesiji tvrtki EXCELSA NEKRETNINE.
Lukšiću Žičara na pola stoljeća
Koncesionar će plaćati 1.000 kn mjesečno i 15 % od prihoda žičare….
Na koji način se plaća koncesija??? Na kraju godine ili na mjesečnoj razini. Tojest da preformuliram pitanje – jesu li troškovi koncesije uračunati u rashode za ovaj kvartal???
Nisu, nije jos nista doneseno
Znači kada se isplati koncesija, dobit nakon oporezivanja će biti na razini prošlogodišnje???
kikinho, ne lupajte gluposti. koncesija se plaća 15 posto od svake prodane karte kao što se od svake prodane karte plaća pdv. dakle, pitanje kad se plaća koncesija , jest kao pitanje kad se plaća pdv – odmah se plaća i to nije prihod niti se to bilježi u prihod. ja bar nisam nikad cuo da je ijedna tvrtka napravila tu glupost pa sebi uračunala pdv u prihode
15:30 – 17:15 Raspravlja se Odluci o koncesiji za žičaru u iznosu 15 posto od svake prodane karte, minus PDV koji ide državi. Koncesija se dodjeljuje na 50 godina.
GRADSKO VIJEĆE Koncesija za žičaru, pokušaj 2/ DDS napustio vijećnicu
prihod je iznos već umanjen za pdv i sve ostale obveze. prihod atln u 9 mjeseci 2015 god je 45,5 naspram 35,8 u 2014 te dobit od 29, 99 naspram 23,96 u 2014.
VII Događaji nakon razdoblja izvješćivanja
Na dan 26. listopada 2015. godine Gradsko vijeće grada Dubrovnika donijelo je
zaključak o davanju koncesije Društvu za upravljanje žičarom. Predmetnim zaključkom
utvrđeni su koncesijski uvjeti i to varijabilna koncesijska naknada u visini od 15%
(petnaest postotaka) prihoda od prodaje karata za žičaru te fiksna koncesijska naknada u
visini od 1.000,00 kuna mjesečno a na rok od «do 50 godina». Obzirom na činjenicu da
predmetnim zaključkom rok na koji se koncesija daje nije točno određen, to će biti nužno
nastaviti razgovore između Grada i Društva, budući je u koncesijskom ugovoru koji se
ima sklopiti nužno odrediti rok brojem godina a ne navođenjem maksimuma. Pravni
osnov za obračun i naplatu koncesijske naknade je koncesijski ugovor kojim će biti
određena sva prava i obveze davatelja koncesije i koncesionara te će tek po njegovu
sklapanju Društvo biti u mogućnosti potpuno i točno obavijestiti javnost o koncesijskim
uvjetima.
e pa sad, ako nisu platili pdv, nisu platili ni 15 posto koncesije i ovo izvješće je jedna velika laž. tko hoće, može i to vjerovati.