ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dubrovačka luka Gruž dočekala je u srijedu milijuntu ovogodišnju putnicu, tri dana ranije nego lani.

FOTO: U dubrovačku luku Gruž stigao milijunti putnik

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Nikad dosta.

http://www.jutarnji.hr/nova-pravila-od-iduce-sezone-vlahusic—ulazak-u-dubrovnik-naplacivat-ce-se-40-kuna-po-satu–/1426872/

使用を信頼し、あなた自身の能力の

osobno bih još uveo, tko želi vidjeti gradonačelnika- 100kn/5min.

ahaa 40 kn….. skuzio da imigranti imaju para… joj vlaho pohlepnice odbit ce ti se o glavu i tebi i Dubrovniku ova pohlepa jednog dana …. sjeti se 94-97

pepe7

Treba skupit pare (ca$h) za “centar iza grada”…

Рінат Ахметов "тільки небо - це межа!"

Izgleda da je moguće da će i ova godina proći bez plaćanja koncesije…

Vlahušić: Ako GV ne prihvati Excelsin model ponovno kreću pregovori za žičaru!

U iščekivanju izvješća za treći kvartal…

Više od 8 milijardi eura od stranih turista

http://dubrovackidnevnik.rtl.hr/vijesti/grad/utvrdena-koncesijska-naknada-za-zicaru-excelsa-nekretnine-ce-gradu-placati-15-posto-od-prodaje-karata

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

vrijeme izvješća je – netko ga je očito već vidio – deseci tisuća kn i skidanje sa aska – to u žabokrečini zvanoj grobex znači samo jedno – znam nešto što vi ne znate.

Nova Vlada, novi ministri, nova priča. Ja sam tražio od Vlade da se ne izda dozvola za žičaru prije nego se riješi pitanje koncesije. Mi možemo ne prihvatiti ni jedan ni drugi prijedlog. Ukoliko prihvatimo prijedlog od 24 posto, morat ćemo čekati nove izbore, a nova Vlada može ukinuti ‘lex Vlahušić’ i možemo ostati bez svega. Ukoliko prihvatimo stav Ministarstva od 15 posto, Excelsa nekretnine bi počele uplaćivati koncesiju, a riječ je o dobiti od pet, šest milijuna kuna,’ izjavio je

dakle, po vlahušiću, a brojke zna jedino je malo pohlepan na sve tude, ukupna dobit je izmedu 33 i 40 milja kn, 15 posto je 5 ili 6 od toga. to je znatno više no lani, bit će više sigurno no lani, možda ne baš toliko ali strpljen, spašen

Pa nisu potrebne neke “inside” informacije da bi se investiralo u ovu dionicu na ovim razinama kada se zna da će i ove godine (polugodišnjoj koncesiji unatoč) biti generirano cca 28 – 30 milja kuna dobiti (minimalno) nakon oporezivanja.

Frampantni pokazatelj koji ima ova dionica je NETO PROFITNA MARŽA koja iznosi nevjerojatnih cca 58 – 59%. Neznam postoji li na našem područja firma sa približno sličnim postotkom…

Glavno pitanje za dugoročni (dugogodišnji) rast vrijednosti ove dionice je projekt “CENTAR IZA GRADA”, tojest njegova realizacija (vremenska, financijska…).

Zanima me informacija koliko bi vremenski trajala izgradnja (???) i sa kojim ulogom bi ATLN ušao u taj projekt. Jedan dio uloga bi bio u obliku zemljišta koje ATLN ima u svojem vlasništvu a drugi i meni možda zanimljiviji bi bio u obliku financijske imovine (čitaj ca$h-a).

Za dugogodišnje kretanje (čitaj rast) ATLN-a bit će presudna visina financijskog ulaganja u projekt i način realizacije istih (zadržana dobit ili krediti)…

Tako mala tvrtka koja generira ogromnu dobit u poslovanju i pluseve.
Zaduženja gotovo da nema, rizik poslovanja goovo ne postoji.

[emo_smijesak]

Dioničar sam ovog bisera.

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

New Report

Close