ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sad!☺️

dionica jest skupa, ali skupa je i maistra, pava laguna, turisthotel, atlantic, ericsson kvaliteta ima svoju cijenu. atln može još rasti ili i ne mora, u svakom slučaju prodavatelji će ovo teško ispuštati, a kupci će računati svaku kunu. tako bi trebalo raditi sa svim dionicama, možda bi onda ovaj naš grobex živnuo.
uvijek sam tvrdio da su lukšići i vlaho se trebali odavno džentlmenski dogovoriti, a ne tvrdoglaviti. biznis je biznis, treba dobar račun napraviti i onda sve ide glatko.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

A onih 3000 kvadrata u centru vrijedi već ovih 112 kn po dionici i bez žičare.

Dobar kvadrat, 15.000 eura….

Nemojte misliti da sam protivnik ove dionice, uostalom o njoj sam radio i seminarski rad, i na temelju mojih analiza, ljudi s faksa su prodavali famozne HT-ove pakete i prelazili u ovu dionicu.

Al kada je nešto puno previše, onda je puno previše. Naspram ostalih valuacija na ovoj burzi, ATLN je skupa dionica.

Upravo je u dnevniku NOVE TV bio prilog o dubrovačkoj žičari.
Navodno je dogovorena koncesija od 15% po prodanoj karti.
Znači oko 92 kn od svake prodane karte ostaje ATLN.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Jubito…… radio, zaradio, pa se skićeš po Jadranu, lijepo !
A kolika će biti cijena karte ako 15% iznosi 92 kn……..pa to je oko 800 kn po karti, nitko se neće voziti [emo_mrgud], propašće nam posao ???

Nakon što sam pročitao da ste pisali seminare za ovu dionicu još na faksu mogu samo pohvaliti izbor koji ste odabrali za isti.

Uz sve navedeno u postu od kolege oreškovića moogu dodati da sam zabrinut, neznam čime se vi bavitie!!!!
[emo_smijesak]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

pa momak je prerano prodao, pa sad liječi svoje frustracije i zbraja propuštenu zaradu. kad je bio in, svakodnevno je pisao hvalospjeve! nadam se da će mu novootkriveni biseri nadoknaniti štetu!

zlocesti….. procitaj joj jednom jubitovu zadnj recenicu 😮

pepe7

@tomo7
……….Jubito -Navodno je dogovorena koncesija od 15% po prodanoj karti.
Znači oko 92 kn od svake prodane karte ostaje ATLN.

Čitao sam ja rečenicu, samo zar je moguće da je cijena karte 800 kuna ?
Pa to je let avionom do Londona.
Jesam ja to nešto krivo povezao i razumio, tih 15% i 92 kn ?

Ako je koncesija 15% ja ju placam i ostaje mi 92kn u đepu…..

“Matematičari” prvo naučite izračunati tih 15% jer na 92kn ne ispada famoznih 800kn.

New Report

Close