@lojtra
Je, ovo je bila zlatna koka, al kao i svaka investicija do sada, nigdje se nisam vezao emocionalno….
dosla je do razine na koju sam si je zacrtao, prodao, i krenuo dalje…
Cestitke svim imateljima kojima je ulaz 30-50…
Dionicarima koji su to postali nakon 100 ili oko 100 kn po dionici, neznam bas….
Dionica će rasti sve do izvještaja za 3. kvartal koji je uvijek najbolji a najveći rast će imati tjedan dana nako izvještaja. Tek nakon toga korekcija pa iduće godine Jovo nanovo ali stalno na višim razinama.
@lojtra i ostali
Na temelju cega prognozirate rast?, fundamentalno je dionica preskocila svoj obujam
Koliko onda temeljite rast na temelju emocija i iracionalnosti?
i prerasti će ga još jednom. i još uvijek je puno jeftinija od kojekakvih ptkm, đuri,dlkv i ostalog smeća proizašlog iz PSN ili akrobatskih dokapitalizavija!
Kad će ovo na 65?
kad je sokol ne bude volio [emo_smijesak]
Ako me lukšići ne istisnu ovaj paket će ići u moj testament. Neka unuci vide kakav vizionar je bio dida
3 rata, 4 bombardiranja, dok ti unuci vide ovu dionicu
haha.. zaista nevjerojatno kakvihe se sve izjava da čuti na ovom forumu, ali neka..
onako usputno, smatram ATLN izuzetnom kompanijom, iako je cijena mrvicu napumpana, no turizam je u djiru pa nije ni čudo!
Ako me lukšići ne istisnu ovaj paket će ići u moj testament. Neka unuci vide kakav vizionar je bio dida
Odlično [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
Cijenjeni kolega Oreškoviću,
apsolutno prihvaćam Vašu skrupuloznost kao i brigu za nas dioničare ATLN.
Shvaćam da je ovo za Vas već visoka cijena ulazka, kad se sjetim da sam kupovao na 19 i 20 kn i tako tko zna koliko puta prodao na xx. Ali puno stvari se dogodilo u toj maloj tvornici novca unazad par godina.
Kako kaže sokolić, ovo je dionica za buduće naraštaje gdje mirno spavaš…
To nije petrokemija, ddjh, varteks….i ostale tvrtke koje gomilaju minuse.
Kad usporedimo dobit ove male tvrtke s velikim gigantima i potencijalom shvaćamo da je to biser.
Nadalje, vrlo je bitno partnerstvo ivestitora i grada, to je ključno, a tek ono što će usljediti kad krene projekt Srđ – mislim da je dovoljno.
Sretno i uživajmo u suncu [emo_smijesak]
ko sada kupuje ATLn, njega ce tako hladan tus pogoditi da to nisu istine…
savrsena dionica, al trenutno pre, pre skupa
Kad će ovo na 65?
Kad ivan orešković zapovijedi !