Kako stvari stoje ovdje bi mogla zavladati nestašica dionica.
pozz iz Dubrovnika
[emo_smijesak]
Napokon prve "naznake" gdje se namjerava investirati zadržana dobit:
http://www.slobodnadalmacija.hr/Dubrovnik/tabid/75/articleType/ArticleView/articleId/294984/Default.aspx
[poslovni.hr]
"Budući investitor, “Excelsa nekretnine” iz sastava “Lukšić grupe”, vlasnik je oko 3000 četvornih metara, odnosno oko polovice zemljišta uključenog u projekt Centra, dok je vlasnik ostatka Grad."
Izgleda da Lukšići I Vlaho pušu u ista jedra.
SAMO NEBO JE GRANICA…
kako je lijepo kad ljudi sjednu i istjeraju čist račun – odmah nastane mir, sloga i suradnja. gospar i lukšići, sad kad su odmjerili snage, lako će se dogovoriti – ta ima u dubrovniku dosta za sve.
ovdje sam na žalost rano napustio kabinu, ostalo mi nešto sitno, ali ne vrijedi sada pješke za žišatom[emo_naivan]
To se može reć WIN-WIN situacija za grad i za investitora, a da uskoro ne pričam za nas dioničare.
Kako šljaka ova žičara ….. turista nikad više…
[emo_smijesak]
Kako stvari stoje ovdje bi mogla zavladati nestašica dionica.
pozz iz Dubrovnika
[emo_smijesak]
Ahoj hlapci!
I ja sam u Dubrovniku. Možda smo se negdje mimoišli ING !
Kažu Dubrovčani da je lani sezona bila loša, stalno je padala kiša. Ove godine da je puno bolje.
Stvarno ima puno ljudi sa svih strana svijeta.
A na žičari je stalno kolona. Joś nisam bio jer mi se ne čeka u redu.
I ja nažalost ostao na sići..kupio po 20 prodao po 30 i kupio gume za auto.[emo_mrgud]
Ovo će se uskoro kupovati na jednocifrene komade…ko Jamnica a slično je i počelo danas. Nedaju ljudi te dionice na prodaju.
još jučer je netko s manjom količinom, sišao žičarom da grada po nižoj cijeni, ali nema više, šteta
ko sada kupuje ATLn, njega ce tako hladan tus pogoditi da to nisu istine…
savrsena dionica, al trenutno pre, pre skupa
@ivanoresković
a što nedostaje hladnom tušu u ova prevruća vremena [emo_smijeh]
(nevezano za cijenu dionice)
ili bi još ovih 68 kom[emo_smijeh]
Iako su vrucine pale, slazem se da uvijek dobro dode☺️