Prodali su nekretnine koje nisu u funkciji ali nema ni toga u neograničenim količinama
slažem se, uvijek treba gledati brojke. zasada pokazatelji nisu precijenjeni, iako jesu skupi. ali i kvaliteta je tu. tuho i ernt se vrednuju više, a u najbolju ruku su jednako dobre kao atln.
prodao zadnje dionice atln,najbolja dionica na zse, investimir predajem ti štafetu sam naprijed[emo_smijesak]
Znači ti ovo misliš prodavati na 3 booka?[emo_vrtimise]
Rasprodao sve što sam imao od ATLN, bojim se tužbe Grada koji potražuje 90 mil HRK, a presuda se očekuje u ožujku..Ako padne dobro sam napravio, ako nastavi rast, nema veze…
Sretno!
Ova dionica je svoje odradila kako sam i pisao i nagovjestavao….
Trenutno najbolje prilike na zse-u su tvrtke koje su usle u PSN!!!
Kupite svega po malo i ocekujte kroz 2-4 godine rast portfelja od 200-400%.
Ja sam bio all in u ATLN-u, pa su mi se rugali, ostvario svoj povrat, a sada idem ovim putem.
Invest i ivanorešković , ako ste prodali , zašto pobogu ,pišete ovdje , osim ako niste ponovno na kupnji?[emo_zacudjen]
@Invest: Kakva tužba? Mislite na presudu koja bi trebala biti retroaktivna koncesija ili ima nešto što mi je promaknulo. Ako je ovo vezano za koncesiju ne morate brinuti jer ako će i morati nešto platiti to će biti kazna propisana zakonom a ona je više nego simbolična. Ovdje je čak i to upitno jer ATLN nikada nije bježao od realne koncesijske naknade dok s druge strane imate puno koncesionara koji namjerno razvlače s obzirom da su kazne smiješne i znatno manje od naknada (zakoni na hrvaški način).
Rasprodao sve što sam imao od ATLN, bojim se tužbe Grada koji potražuje 90 mil HRK, a presuda se očekuje u ožujku..Ako padne dobro sam napravio, ako nastavi rast, nema veze…
Sretno!
pa žalba, pa viši sud, pa vrhovni sud, pa ustavni sud – bit će ožujak, samo koji. možda onaj u kojem je vrhovni sud srušio vlahušićev zakon o zidinima srušivši i proračun i njega. čovjek ukalkulirao tuđe novce i na njima gradio proračun. ista stvar ovdje.
iskreno neznam točno sve detalje, znam da sam u prošlom ili pretprošlom Dubrovačkom Vijesniku čitao opširan članak vezan za tužbu Grada prema ATLN a tiče se dane koncesije na žičaru koja nije obavljena sukladno ugovoru. Navodno je imao rok da uz žičaru otvori komercijalne sadržaje i poslovne prostore koje do današnjeg dana nije napravio, te samim time u Gradu smatraju ugovor ništavnim. Znam jedino da je u novini pisalo ka da je to sigurna presuda u korist Grada, samo istina je što kolega Investimir da to može potrajati mjesecima i godinama.. Zaista, nisam dobro upućen u detalje, smatram da je ovo odlična dionica, no ima taj potencijalni mač nad glavom pa sam odlučio sve prodat i kapitalizirat dobit..A, ako se dogodi kakav pad, odnosno procijenim situaciju sigurnijom, lako to ja opet kupim..A kao osvrt na nečiji komentar što još uvijek komentiram ovu temu a nemam dionicu- e pa razlog je gore naveden!
iskreno neznam točno sve detalje, znam da sam u prošlom ili pretprošlom Dubrovačkom Vijesniku čitao opširan članak vezan za tužbu Grada prema ATLN a tiče se dane koncesije na žičaru koja nije obavljena sukladno ugovoru. Navodno je imao rok da uz žičaru otvori komercijalne sadržaje i poslovne prostore koje do današnjeg dana nije napravio, te samim time u Gradu smatraju ugovor ništavnim. Znam jedino da je u novini pisalo ka da je to sigurna presuda u korist Grada, samo istina je što kolega Investimir da to može potrajati mjesecima i godinama.. Zaista, nisam dobro upućen u detalje, smatram da je ovo odlična dionica, no ima taj potencijalni mač nad glavom pa sam odlučio sve prodat i kapitalizirat dobit..A, ako se dogodi kakav pad, odnosno procijenim situaciju sigurnijom, lako to ja opet kupim..A kao osvrt na nečiji komentar što još uvijek komentiram ovu temu a nemam dionicu- e pa razlog je gore naveden!
vaš komentar je vrlo dobrodošao, tu smo da razmijenimo informacije. ta saga sa koncesijom traje dugo i bit će fajta na sudovima sigurno. ali vlahušić ima loš score sa hrv sudovima kada pokušava mimo sudbene vlasti nametati svoju volju, to što on traži nema ni u zimabweu, ako ne bude reizabran, neki razumniji čovjek će se lakše dogovoriti sa luksicima jer 1. oni ne poriču zakonitost koncesije 2. spremni su kompenzirati razdoblje korištenja kada nisu plaćali koncesiju. ali koncesije iznose 2, 3 ili 5 posto prihoda ili dobiti, ne 25 ili 30, po tom ključu sve marine i rudnici bi odmah mogli zaprti butigu.
možee li uputiti na taj članak – otprilike datum , naslov i slično. uvijek treba biti u toku.