mamma mia, ovi nisu normalni. jedva čekam mojedionice da ažuriraju, to će biti zelenije od velebita u proljeće. svida mi se pedantnost – toliko ukupno, toliko prilagođeno za jednokratne dogadaje.
ja sam si sam sve izracunao, nisam mogao docekati moje dionice da unesem u tabele[emo_smijeh]
[/quote]
da, da se to izračunati, ali prizor na mojedionice ima svoju čar, složit ćete se vjerujem 🙂
da, da se to izračunati, ali prizor na mojedionice ima svoju čar, složit ćete se vjerujem 🙂
[emo_palacg]
Ovo ide putem Plag-r-a. A i vlasnik je isti, ispravite me ako griješim. Nažalost imam samo par komada ovih dionica.[emo_mrgud]
to što vidim na mojedionice, to nema ni u bajkama brtaće grimm.
ebitda 77 %
npm 63 %
p/e 10, 29
inače ne volim licitirati i prizivati nebo, ali uz ovakve rezultate 150 kn je fer vrednovanje. a sezona u dubrovnik tek stiže.
100 kn i skoro 90% u manje od godinu dana, vrijeme za šampanjac [emo_smijesak]
samo polako do dva booka [emo_palacg]
ovo je bolje od tuho. zapravo, ovo kao i da nije tvrtka nego štamparija.
Ja sam trenutno na +76,87%, medjutim kad je ova dionica u pitanju jednostavno….nije dosta!! [emo_cool][emo_smijeh]
Svaka čast gosp. Luksicu, sve sta dodirne rukom pretvara u zlato…
Loptu na zemlju [emo_namigusa]
Treba vidjeti na idućoj skupštini kakvi su fizički kapaciteti same žičare i koliko je ostalo do maksimuma. Na rentanju nekretnina nema prevelikog prostora za rast i kada žičara dođe do svog maksimuma (ako je uopće to realna opcija) to je onda to, zacementirano poslovanje koje će rast imati isključivo kroz povećanje cijena
Loptu na zemlju [emo_namigusa]
Treba vidjeti na idućoj skupštini kakvi su fizički kapaciteti same žičare i koliko je ostalo do maksimuma. Na rentanju nekretnina nema prevelikog prostora za rast i kada žičara dođe do svog maksimuma (ako je uopće to realna opcija) to je onda to, zacementirano poslovanje koje će rast imati isključivo kroz povećanje cijena
ne bih se baš složio. žičara ima svj maksimum, ali nekretnine ne. to je lijepo vidljivo iz q4, a riječ je samo o jednoj nekretnini. ili skupo iznajmi ili skupo prodaj, nije dubrovački kraj velik, ali nekretnina hvala bogu ima.