ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dobit 24 milje kn – povećanje od 63 posto.

dogodilo se što se moralo dogoditi – dubrovnik je i ove godine rasturio.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

EPS = 7,18, kao što sam i objašnjavao da je 15-20 čista nebuloza. Fenomenalno

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

sve u svemu ovu bi godinu mogli završiti sa 30 milja dobiti što nas preko konzervativnog pe od 10 vodi do razina od 90 do 100 kn. ili ako netko misli da to nije dobar pokazatelj, nek da svoj

sve u svemu ovu bi godinu mogli završiti sa 30 milja dobiti što nas preko konzervativnog pe od 10 vodi do razina od 90 do 100 kn. ili ako netko misli da to nije dobar pokazatelj, nek da svoj

Na 90 je to i danas s obzirom da nema puno spremnih na prodaju, izneadio bi se da ne bude

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

ono što mene čudi je burza. ovo se znalo unatrag 3 mjeseca da će tako biti. mislim, ne bas ovako brutalan rast, ali na temelju vijesti iz dubrovnika porast prihoda i dobiti od kojih 5 do 10 posto van svake sumnje. i ekipa ne čita izvješća, ne prati vijesti, ne češlja forume. stvarno grobex ostaje grobex

Ni prvi ni zadnji slučaj, zato će danas biti lijepo kupiti dok nisu svi navalili. [emo_smijesak]

sutra poslije 17 oo izaći će novui pokazatelji na mojedionice. za one koje više vole gledati zelene slike no čitati izvješća. value, ako me preduhitrite i stavite prvi nove pokazatelje na čelu sa NPM , new bum zamjeril 🙂

EPS = 7,18
P/E = 11,84
BVPS = 50,93 kn
P/B = 1,67
EV/EBITDA = 11,66
Poslovni prihodi = + 15,8%
Poslovni rashodi = – 31 %
Neto dobit = + 63,10 %
NETO MARŽA = 66,93%
EBITDA MARŽA = 70,40%
Za cijenu kod pokazatelja sam uzeo 85,00 kn
Likvidacijska vrijednost po dionici sa svim uključenim diskontima (statički) = 57,07 kn

Fascinantno je koliko je mala razlika između EBITDA i neto marže, ne znam da li sam to ikada vidio. S obzirom na profitabilnost i tip biznisa P/B i EV/EBITDA nisu još na razinama kada bi se ovo nazvalo skupim.
S tim da još uvijek nisam došao do popisa nekretnina koji me zanima, prilčno sam siguran da je realni P/B puno bolji nego što je u knjigama prikazano

BVPS = 50,93 kn

ovdje mislim da treba ispraviti
kapital i rezerve ca 202 000 000
broj dionica ca 3 335 000

pb = ca 60

ne smijem zaboraviti povećanje kapitala od 10 milja službeno oglašen 26 09.

BVPS = 50,93 kn

pb = ca 60

Očito je iz izvještaja (AOP 063) da je povećanje uključeno, a i 26.09. je prije 30.09. [emo_namigusa]

a drugi dio baš i ne razumijem osim ako je lupanje brojki iz glave

sad sam i ja zeznuo, nije pb, već naravno bvps. inače, ovdje bi mogla biti na mjestu ona grahamova o umnošku pb put pe = 1,41 puta 11, 87 = 16. daleko smo dakle još od jednostavne i nepobjedive grahamove računice od 25.

BVPS = 50,93 kn

pb = ca 60

Očito je iz izvještaja (AOP 063) da je povećanje uključeno, a i 26.09. je prije 30.09. [emo_namigusa]

a drugi dio baš i ne razumijem osim ako je lupanje brojki iz glave
[/quote]

BVPS 58,47 2/14

ovo je sa mojedionice, danasnje, neažurirano stanje. ja ne znam kako ste vi pali na 50.

New Report

Close